Rodfrugtsuppe

Cremet rodfrugtsuppe.

En skøn og cremet rodfrugtsuppe med en mild smag og let sødme. Denne opskrift er super simpel at gå til.

En skøn og fyldig suppe som er lavet med forskellige rodfrugter. Efter den er kogt, bliver suppen blendet sammen med hytteost.

Er du ikke så vild med hytteost, så kan du helt sikkert godt spise suppen alligevel. Hytteosten giver suppen en skøn cremet konsistens og der er ingen klumper i.

Samtidig giver hytteosten også mere fylde og mæthed til måltidet.

Rodfrugtsuppe

Lækker cremet og mildt suppe med rodfrugter
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 55 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 800 g rodfrugter kartofler/pastinak/gulerod
  • 1 løg
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • Vand
  • 250 g hytteost

Fremgangsmåde

  • Skræl rodfrugterne, skyl dem og skær dem i grove stykker.
  • Kom det i en gryde sammen med en pillet løg i grove stykker.
  • Dæk rodfrugterne helt med vand og kom bouillonterningen i sammen med ½ tsk salt og lidt peber.
  • Kog det i ca. 30 minutter, til grøntsagerne er møre. Kom hytteosten i gryden og blend det hele med en stavblender - eller kom det hele i en almindelig blender.
  • Smag til med ekstra salt, peber og evt. en smule citronsaft.
  • Du kan evt. smage til med en smule cayennepeber for at give suppen lidt kant. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Den skønne rodfrygtsuppe er her serveret med saltbagte græskarkerner og sprøde rugbrødschips.

2 Responses

  1. Helt igennem fantastisk opskrift! Et hit herhjemme som snart skal laves igen – den er anbefalet videre til resten af familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..