Spidskålssalat med koriander og mango

Frisk spidskålssalat med koriander og mango!

Her får du opskriften på en skøn og meget nem spidskålssalat med koriander og mango.

Den smager super godt og vil være perfekt tilbehør, hvis du laver andet asiatisk inspireret mad. Du kan også stege et stykke kylling til og spise dertil. Det har jeg før gjort.

Der er ingen dressing vandt i salaten men i stedet bruges saften fra en lime til at give en lækker og frisk smag i den sprøde kål. Man behøves ikke altid en masse dressing i salaterne. Du skal bare sørge for at have nogle lækre smage i de elementer som er i salaten.

Spidskålssalat med koriander og mango

Spidskålssalat med koriander og mango

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • ½ lille spidskålshoved er det meget stort så nøjes med 1/3
  • ½ mango i tern
  • 1 avocado i tern
  • 1 rødløg i skiver
  • Saften fra 1 lime
  • 1 stor håndfuld friske koriander
  • 50 g neutrale cashewnødder
  • ½ tsk salt

Fremgangsmåde

  • Opvarm en lille pande og rist cashewnødderne af. Hold øje med dem så de ikke brænder på, de skla kun blive gyldne. Det giver dem mere smag og de blive sprøde.
  • Snit spidskålen og skyl den godt.
  • Hak de friske koriander og vend alle ingredienserne i en skål og pres limesaften deri.
  • Vend det godt sammen og anret salaten på et fad. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Spidskålssalat med koriander og mango

Du kan finde flere opskrifter på salater og tilbehør lige her.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..