Små glutenfri spinat tacos med majssalsa
Reklame – indlægget er udarbejdet i samarbejde med FiberHUSK.
Knald grønne spinat tacos med sød kartoffel hummus, frisk majssalsa og syltede rødløg på toppen! Mums det er så lækkert! Her i skrivende stund hvor jeg deler opskriften, kan jeg helt smage de små tacos. Det er en fantastisk smagsoplevelse med krydderier og masse at grøntsager. Selvom jeg også spiser kød, så savnede jeg det på ingen måde i dette måltid.
Jeg kan klart anbefale dig at prøve dem!
Tacos forbindes måske mest med de sprøde skaller med mexicansk fyld. Men nogle gange er det i stedet små “pandekager” som er bløde i konsistensen og derfor ikke knækker når man har taget den første bid.
Mine spinat tacos er bløde og det er derfor nemt at holde om dem og spise dem. Mon ikke de vil være populære hos både store og små?
Er du gluten allergiker kan du også være med. For istedet for at anvende almindelig hvedemel, har jeg erstattet med mandelmel og FiberHUSK.
Du kan finde opskriften på syltede rødløg her og opskriften på sød kartoffel hummus lige her!
Spinat tacos
Ingredienser
Tacos
- 70 g frisk spinat
- 4 æg
- 2½ dl mælk
- 20 g mandelmel
- 15 g FiberHUSK
- 1 tsk salt og lidt peber
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
Majssalsa
- 150 g majskerner
- 10 cherrytomater i kvarte
- Saft fra 1 lime
- 2 spsk olie
- ½ tsk stødt spidskommen
- 1 spsk frisk koriander hakket
- ½ tsk flagesalt og lidt peber
Fremgangsmåde
- Alle ingredienserne kommes i en foodprocessor/blender og blendes til en ensartet konsistens.
- Opvarm en middelstor pande og kom lidt fedtstof derpå.
- Pandekagerne steges på panden, ved middel varme. Giv dem et par minutter på hver side.
- Når alle pandekagerne er stegt er de klar til fyld.
- Vend dressingen til salsaen sammen og kom tomater og majs deri. Velbekomme!
Der er som sagt brugt FiberHusk i opskriften. FiberHUSK er pulveriserede Psyllium frøskaller. Det hjælper til en normal fordøjelse. Specielt dem der spiser glutenfrit har brug for at være opmærksom på, at få nok fibre i kosten.
Produktet er fantastisk når jeg laver glutenfri mad. Det er både godt til madlavning og bagværk. Fibrene suger meget væske – så vær altid lidt opmærksom når du tilsætter det i din madlavning.