Squash fritters med parmesan.
Her får du opskriften på nogle lækre squash fritters med parmesan og citronskal. De er nemme at lave og hvis du vil have dem med i madpakken, så kan du med fordel lave dem aftenen forinden.
Squash fritters
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
8 stykker
Ingredienser
- 230 g squash revet
- 2 æg
- 30 g parmesan revet
- 40 g mel
- 1 tsk. salt og lidt peber
- Skal fra ½ citron
- Olie til stegning
Fremgangsmåde
- Pres væsken godt fra den revet squash mellem hænderne og kom det i en skål, det er den drænede vægt der tæller.
- Bland det med æg, parmesan, citronskal, mel, salt og peber.
- Sæt en pande over varmen og kom godt med olie på.
- Kom ca. 2 spsk til hver portion og steg dem ved høj varme i 2-3 minutter på hver side. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Jeg lavede dem en dag til aftensmad med en god salat og nogle ovnbagte rodfrugter. Hvad du end vælger at lave til, så smager de virkelig lækkert!
Du kan finde flere vegetariske opskrifter her!