Home aftensmad Squash fritters

Squash fritters

by Maria
Squash fritters

Squash fritters med krydderurter og parmesan!

Lækre vegetariske squash fritters, med en god frisk smag fra hakket dild. De er nemme at lave og hvis du vil have dem med i madpakken, så kan du med fordel lave dem aftenen forinden.

Er du ikke lige “dild-typen” så kan du sagtens udskifte det med en anden krydderurt – dine squash fritters vil stadig smage rigtig godt!

Squash fritters

Squash fritters

Squash fritters med krydderurter og parmesan! Lækre vegetariske squash fritters, med en god frisk smag fra hakket dild. De er nemme at lave og hvis du vil have dem med i madpakken, så kan du med fordel lave dem aftenen… aftensmad Squash fritters European print
portioner: 7-8 stykker forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 1 squash ca. 220 g.
  • 1 æg + 1 æggeblomme
  • 1 bdt. dild. (ca. 3-4 spsk. hakket)
  • 4 spsk. fintrevet parmesan
  • 2 spsk. mel
  • 1 tsk. salt og lidt peber
  • Olie til stegning

Sådan gør du:

  • Riv squashen på den grove side af rivejernet
  • Pres væsken godt fra ved at bruge hænderne og kom det i en skål
  • Hak dild, riv parmesan og bland begge dele sammen med æg, salt og peber
  • Den revede squash presses en ekstra gang mellem hænderne for at få alt væsken ud
  • Derefter kommes det i skålen med æggeblandingen og det blandes godt sammen
  • Til sidst vendes melet i
  • Sæt en pande over varmen og kom godt med olie på
  • Når panden er ordentlig varm, formes "klatter" med en ske og hånden inden de kommes på panden
  • Giv dem et tryk med skeen så de bliver lidt flade
  • De steges i 3-4 minutter på hver side
  • Kom dem derefter på en tallerken og de er klar til servering. Velbekomme!

Jeg lavede dem en dag til aftensmad med en god salat og nogle ovnbagte rodfrugter. Hvad du end vælger at lave til, så smager de virkelig lækkert!

Du kan finde flere vegetariske opskrifter her!

Leave a Comment