Squash fritters

Squash fritters med parmesan.

Her får du opskriften på nogle lækre squash fritters med parmesan og citronskal. De er nemme at lave og hvis du vil have dem med i madpakken, så kan du med fordel lave dem aftenen forinden.

Squash fritters

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
8 stykker

Ingredienser

  • 230 g squash revet
  • 2 æg
  • 30 g parmesan revet
  • 40 g mel
  • 1 tsk. salt og lidt peber
  • Skal fra ½ citron
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Pres væsken godt fra den revet squash mellem hænderne og kom det i en skål, det er den drænede vægt der tæller.
  • Bland det med æg, parmesan, citronskal, mel, salt og peber.
  • Sæt en pande over varmen og kom godt med olie på.
  • Kom ca. 2 spsk til hver portion og steg dem ved høj varme i 2-3 minutter på hver side. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

 

Jeg lavede dem en dag til aftensmad med en god salat og nogle ovnbagte rodfrugter. Hvad du end vælger at lave til, så smager de virkelig lækkert!

Du kan finde flere vegetariske opskrifter her!

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..