Home aftensmad Tacos med blomkål

Tacos med blomkål

by Maria
Tacos med blomkål

Mexicansk inspireret tacos med blomkål!

Sunde små krydret Tacos med blomkål. Udover at de er lavet på blomkål er der også majsmel, æg og krydderier i. De har en skøn smag af både spidskommen og stødt koriander, som giver et lækkert pift til den samlede smags oplevelse.

Kom det fyld på du har lyst til og din taco med blomkål vil smage virkelig lækkert!

Mine tacos blev fyldt med lynstegt svinekød i honning/soya, fintsnittet rød spidskål, en hjemmelavet ananas salsa, guacamole og syltede radiser.

Er du vild med koriander, så kom det  på toppen. Det smager så godt! Selve tacoen er en nem lille sag som du kan bikse sammen på få minutter.

For at gøre det til et hyggeligt aftenmåltid for hele familien kan du lave forskelligt fyld, komme det i små skåle og serverer på spisebordet. Så kan alle komme det fyld i deres taco, som de ønsker.

Tacos med blomkål

Tacos med blomkål

Mexicansk inspireret tacos med blomkål! Sunde små krydret Tacos med blomkål. Udover at de er lavet på blomkål er der også majsmel, æg og krydderier i. De har en skøn smag af både spidskommen og stødt koriander, som giver et… aftensmad Tacos med blomkål European print
portioner: 8-10 tacos forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 1/4 blomkålshoved
  • 1½ dl. majsmel
  • 1 æg
  • 1 dl. lunt vand
  • 1 tsk. salt og lidt peber
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. spidskommen
  • Lidt olie til stegning

Sådan gør du:

  • Bland majsmel med krydderierne, salt, peber og vand i en skål
  • Riv blomkål og vend det i skålen
  • Til sidst blandes ægget i og det hele røres godt sammen
  • Lad massen stå og sætte sig i 10 minutter
  • Varm en pande med olie op og kom små klatter på panden, bruger du en stor pande kan du lave 2-3 stykker af gangen ( ca. en stor spiseskefuld til hver)
  • Massen er tyk, så den spredes ud, til et tyndt lag med skeen
  • De steges i 2-3 minutter på hver side. Velbekomme!

Efter jeg en dag havde været en tur ude og spise på en Mexicansk restaurant i København, blev jeg inspireret til, at lave de små Tacos med blomkål. Tanken var egentlig, at lave en mere klassisk udgave at tacos, hvor der ikke er grøntsager i. Men da jeg godt kan lide at eksperimentere med at komme grøntsager ind i maden og derudover elsker blomkål, så måtte jeg give det et forsøg!

Jeg elsker små hapsere og synes det er super hyggeligt når vi sidder og hygger os over maden, med flere små retter!

Du kan finde flere opskrifter på aftensmad her!

Leave a Comment