Vegansk cremet pastaret med svampe

by Maria
Vegansk cremet pastaret med svampe

Vegansk cremet pastaret med svampe.

Annonce for Nurishh.

Her får du opskriften på virkelig lækker vegansk cremet pastaret med svampe. Pastaen er til sidst vendt i frisk ruccola som giver en skøn smag og struktur til den cremede og lidt fede sauce.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Nurishh som har en lang række 100% plantebaserede og veganske alternativer til ost. Derfor besluttede jeg mig også for at lave en 100% vegansk opskrift da jeg ved, at en del efterspørger flere af disse opskrifter.

Vegansk cremet pastaret med svampe

Vegansk cremet pastaret med svampe

100% planebaseret pasraret med champignon og ruccola.
Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
2 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 230 g pasta
  • dl vegansk madlavningsfløde
  • 70 g Nurishh Classic Block
  • 1 lille løg
  • 200 g mørke champignon
  • 30 g ruccola
  • ½ tsk tørret oregano
  • ½ tsk tørret timian
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
  • Evt. lidt citronskal

Fremgangsmåde
 

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Skær løg i tynde skiver og ligeledes champignon i skiver.
  • På en varm pande med lidt olie steges løg og champignon af i ca. 4-5 minutter. Krydr med lidt salt og peber og tag det af varmen.
  • På samme pande kommes madlavningsfløde, timian, oregano, lidt salt og peber på.
  • Riv 70 g. Nurishh classic Block og kom det i saucen. Lad det simre så ostealternativet smelter helt.
  • Smag saucen til og vend pastaen i saucen sammen med ruccola.
  • Anret på 2 store tallerkner og server. Du kan evt. rive lidt citronskal på toppen, det giver en dejlig friskhed til den cremede ret. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Om Nurishh.

Nurishh produkter er udover at være plantebaseret rig på calcium og B12 vitamin.

Om du er veganer, laktoseintolerant eller bare er nysgerrig på at lave veganske og plantebaserede opskrifter, så kan jeg altså anbefale dig at prøve den nemme pastaret her.

Udover Nurishh Classic Block er der brugt vegansk madlavningsfløde og lidt krydderier til at lave den cremede sauce som pasta og svampe er vendes i.

Svampe er fyldt med lækker smag og er et fantastisk godt alternativ når man undgår eller spiser mindre kød.

Nurishh alternativer til ost er.
  • God at smelte, som det fremgår og bruges i opskriften her.
  • Veganske og hele familien kan sagtens spise med.
  • Et godt alternativ til en mere plantebaseret kost.
  • Rigt på calcium og b12 vitamin.

Produkterne kan primært købes i Bilka, Føtex og Netto. Og i uge 33 er de på spot!

 

 

Vegansk cremet pastaret med svampe

Leave a Comment

Opskrift Vurdering