Home Påske Appelsinsalat

Appelsinsalat

by Maria
Appelsinsalat

Appelsinsalat med granatæblekerner og mynte!

En skøn, frisk og meget enkel appelsinsalat.

Den smager fantastisk og kan sereveres til mange aftensmadsretter. Jeg synes specielt at det er lækkert med sådan en frisk salat til lidt federe retter – hvor man kan bruge et friskt indslag.

Appelsinsalat

Appelsinsalat

Appelsinsalat med granatæblekerner og mynte! En skøn, frisk og meget enkel appelsinsalat. Den smager fantastisk og kan sereveres til mange aftensmadsretter. Jeg synes specielt at det er lækkert med sådan en frisk salat til lidt federe retter – hvor man… salater Appelsinsalat European print
portioner: 3-4 personer som tilbehør forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 2-3 appelsiner
  • 1/3 kerner fra granatæble
  • 1 håndfuld pistacienødder, grofthakket (både saltet og usaltet kan bruges)
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 knsp flagesalt og lidt friskkværnet peber
  • Evt. lidt olivenolie

Sådan gør du:

  • Skær skrællen af appelesinerne, sørg for at der ikke er noget af det hvide tilbage
  • Skær appelsinerne i skiver og anret dem på en stor tallerken
  • Drys granatæblekernerne og pistacienødderne ovenpå. Fordel myntebladende på, drys med lidt flagesalt, friskkværnet peber og kom gerne lidt god olivenolie på toppen. Velbekomme!

Server fx denne appelsinsalat til julemiddagen.

Salaten vil også være god til en ret med and, såsom andebryst. Jeg kan også anbefale salaten til en brunch buffet. Måske ville jeg så bare droppe flagesalten, peber og olien på toppen og så måske komme ekstra granatæblekerner og mynteblade derpå.

Leave a Comment