Home aftensmadefterårsretter Bagt butternut squash

Bagt butternut squash

by Maria
Bagt butternut squash

Bagt butternut squash.

Bagt butternut squash med spidskommen. Skønt tilbehør til aftensmaden eller som element i en salat.

Butternut squash smager super godt når det bages og det tager heller ikke så lang tid i ovnen som fx rodfrugter.

Det får en let sødlig smag og de bagte stykker er perfekt i mange salater – fx i denne med grønkål og granatæblekerner.

Spidskommen er en skøn krydderi som er velkendt i det mellemøstlige køkken. Et lille drys af det på butternut squash stykkerne er lækkert men er du ikke til det kan du sagtens drysse med andre krydderier. Eller bare nøjes med salt og peber.

Bagt butternut squash

Bagt butternut squash

Bagt butternut squash. Bagt butternut squash med spidskommen. Skønt tilbehør til aftensmaden eller som element i en salat. Butternut squash smager super godt når det bages og det tager heller ikke så lang tid i ovnen som fx rodfrugter. Det… tilbehør til aftensmad Bagt butternut squash European print
portioner: 3 portioner, som tilbehør forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 400 g butternut squash
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • ½ tsk spidskommen

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Skyl og halver squashen, fjern kerneshuet. Skær det i grove stykker med skræl
  • Vend butterutsquash stykkerne i 1 spsk olie, salt, peber og spidskommen på en bageplade med bagepapir og kom bagepladen i ovnen i 15 minutter

Når jeg bager grøntsager i ovnen, så laver jeg ALTID ekstra.

Så serverer jeg dem til maden som de er den ene dag og så vendt i en salat dagen efter. Det er en god måde at “slå to fluer med et smæk”. Det gør madlavningen i hverdagen bare en lille smule nemmere.

 

Bagt butternut squash

Leave a Comment