Bønnefritter til aftensmaden!
Sprøde, salte og sunde bønnefritter!
Det her er simpelthen så lækkert som tilbehør til aftensmaden.
Du kan også prøve min opskrift på små sprøde ovnbagte kartofler.
En pose frost grønt til 10 kroner med lidt olie og salt og så en tur i ovnen.
Mere skal der virkelig ikke til, at lave noget sundt og lækkert til din aftensmad!
Bønnefritter
Ingredienser
- 1 pose Haricot verts fra frost
- 4 spsk olie
- 1-1½ tsk salt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
- Kom bagepapir på en bageplade og læg bønnerne derpå.
- Fordel olie og salt bønnerne, vend det hele godt rundt og kom pladen i ovnen.
- Vend i bønnerne 1-2 gange imens de tilberedes.
- Bag dem i ca. 35 minutter - de skal bliver sprøde i kanten, så er der færdige.
- Drys evt. lidt ekstra salt på, når de er taget ud af ovnen. Velbekomme!
Som ses på billedet her, toppede jeg en dag fritterne med lidt høvlet parmesan. Og brugte en rød skyr dressing som dip.
Måske også en idé, hvis du en dag får middags gæster? Det ER virkelig lækkert!
Hjemme hos os elsker vi en portion bønnefritter til aftensmaden.
Det er simpelthen så nemt at snuppe en pose fra frost og komme i ovnen.
Min datter Josefine elsker at spise dem som almindelige pomfritter, som hun dypper i lidt ketchup.
Fritter er slet ikke overvurderet. Der er så mange der laver dem og jeg forstår det godt.
Jeg er sikker på, at du vil kunne lokke lidt ekstra grønne sager i det yngste familiemedlemmer, efter bønnerne har fået lidt sprød kant.