Lækre bresola ruller med pestocreme og rucola!
Her får du en super nem opskrift på bresola ruller med pestocreme. Det er så simpelt at lave og et super lækkert indslag f.eks. hvis du skal lave et tapas bord.
Rullerne kan forberedes på forhånd og så er de klar til servering.
Kan du ikke få fingre i Bresola eller måske hellere er til noget andet, så kan du f.eks. bruge det mere velkendte serranoskinke eller parmaskinke.
Eller noget helt andet slags pålæg – hvis du er til det! Du kan også prøve at lave rullerne med koldrøget laks. Det smager også super godt.

ingredienser
- 14 skiver bresola
- 100 g. rucola
- 3 spsk. basilikums pesto
- 100 g. græsk yoghurt 10%
- 1 knsp. salt og lidt peber
Sådan gør du:
- Rør ingredienserne til cremen sammen og skyl rucolaen
- Læg et stykke Bresola på et spækbræt og fordel cremen på (ca. 1 spsk. på hver)
- Kom en smule rucola i den ene ende (det gør ikke noget at det stikker lidt ud af siderne) og rul Bresolaen sammen om rucolaen
- Læg rullen på et lille fad og gentag med resten. Velbekomme!
Bresola er lufttørret saltet oksefilet. Kødet har en meget mørk rød farve. Ofte kan man købe det i pakker hvor det er skåret i skiver. Man kan også købe det i større stykker hvor du selv skærer det i tynde skiver. Det er bare ikke så mange der lige har en pålægsmaskine derhjemme, som er det bedste til at skære bresola ud.
Du kan finde flere mindre retter, salater og tilbehør lige her!