Lakseruller

Lækre lakseruller med flødeost og ruccola

Her får den simple opskrift på disse lækre lakseruller.

De tager få minutter at lave og er et super skønt indslag til frokostbordet eller en tapas aften, med små let spiselige retter.

Hvis du elsker laks, kan du også lave denne her skønne lakserilette.

Både til jul, påske, pinse og andre højtider – er det et nemt og sjovt indslag på bordet.

Lakseruller

Lækre ruller fyldt med laks og flødeost
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
5 ruller
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Nydes med det samme

Ingredienser

  • 5 skiver kold røget laks
  • 2 tsk dijin sennep
  • 3 spsk flødeost fx Philidelphia
  • 2 håndfulde ruccola

Fremgangsmåde

  • Skyl ruccolaen og dup det tørt i et klæde.
  • Læg lakse skiverne ud på et spækbræt.
  • Smør flødeosten ud på sidene og ligeledes ca. 1 knsp. dijonsennep på hver.
  • Kom lidt ruccola for enden af hver skive laks og rul dem sammen.
  • Læg dem på et lille fad og server dem. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

pskriften er lavet til 5 ruller, men når du er i gang er det nemt lige at lave et par ekstra ruller eller hvor meget du nu skal bruge.

Lakserullerne er nogle jeg eksempelvis laver, når jeg har veninder på besøg. Der vil vi ofte gerne hygge os over et par gode glas vin eller cocktails og noget let mad.

Den slags mad som man kan spise over noget tid, imens der sludres løs. Der er det ideelt at servere flere små og lækre indslag. Så er der nemlig masser af tid til gode snakke og pauser i maden.

Mere inspiration til opskriften.
  • Du kan finde flere retter med fisk lige her.
  • Prøv evt. at tilsætte friskhakkede krydderurter. Fx purløg eller dild. Drys det på efter du har smurt laksen med flødeost.
  • Rullerne kan sagtens forberedes. Du kan lave dem tidligere på dagen, anrettet dem på et fad, komme et stykke film over og så bare opbevare dem på køl indtil de skal serveres.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..