Cæsar dressing

Cæsardressing.

Her kan du få en lækker og enkel cæsardressing opskrift. Det er en klassisk opskrift på cæsardressing uden ansjoser.

Vi kender nok alle den klassiske cæsarsalat med den gode dressing, parmesanflager, romainsalat og sprøde crutoner. Ofte serveres den ogå med kylling.

Er du på udkig efter flere nemme dressinger? Så kan denne mormordressing også anbefales!

Salaten kan laves meget forskelligt, men én ting er sikkert, og det er, at der kommer den cremede dressing ud over de grove salatblade. Prøv at kaste dig ud i at lave din egen dressing til cæsarsalaten – det er ret nemt.

Cæsardressing

En helt klassisk cremet cæsardressing
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
0 dl
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 3-4 dage

Ingredienser

  • 150 g mayonnaise
  • 80 g cremefraiche
  • 40 g parmesan
  • 1 tsk Dijonsennep
  • 2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

  • Riv parmesanen fint.
  • Vend mayonaise, cremefraiche og dijonsennep sammen.
  • Tilsæt dijonsennep, citronsaft og revet parmesan og smag til med salt og peber.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Nogle gange kan parmesan godt gøre dressingen sådan lidt grynet, men det gør ikke noget ved smagen. Det er bare fordi, at sådan er konsistensen på parmesan. Hvis du vil have den mere glat, kan du blende den kort, så den bliver mere lind og blød.
  • Du kan godt lave dressingen et par timer før, men den er også god, hvis du rører den sammen lige inden, at du skal bruge den.
  • Hvis du mangler mere inspiration til dressinger, så se i kategorien her med forskellige dressinger her.
Cæsardressing opskrift.

Det gode ved dressinger er, at du kan smage dem til, så den smager lige, som du ønsker. Nogle kan godt lide, at der er lidt mere syre i dressingen, hvor at andre godt kan lide den mere fed.

Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, og de forskellige mængder der står i opskriften er bare vejledende. Du kan justere som du ønsker. Og sådan er det med alle opskrifter. Det vigtigste er, at man laver noget man selv synes smager godt!

Den kan godt røres sammen nogle timer før, at du skal bruge den. Det er meget rart, hvis man lige er lidt presset op til aftensmaden eksempelvis. Husk at en dressing trækker smag hvis den laves nogle timer før den serveres. Så det er en god idé lige at smage den en ekstra gang inden den serveres.

Lav din cæsardressing uden ansjoser selvom den klassiske cæsarsalat vist nok har ansjoser i sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..