Mormordressing

by Maria
Mormordressing

Mormordressing.

Her finder du opskriften på den bedste mormordressing. Dressingen er lavet på piskefløde, sukker og citronsaft. Det er en virkelig simpel dressing som smager fantastisk godt. Den bliver cremet fra fløden og får en skøn balance af syre fra citronen og sødme fra sukker.

En mormordressing skal piske let så den bliver cremet uden at blive tyk som flødeskum.

Prøv at lave dressingen sammen med denne simple mormor salat.

Du kan faktisk bare nøjes med at vende dressingen i nogle sprøde salatblade og kværne lidt peber på. Det smager supergodt og er lækkert tilbehør til middagen.

Mormordressing

Opskrift på den bedste og nemmestedressing til mormorsalat.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
1.25 dl
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 1 dl fløde
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 1/2 spsk sukker
  • Lidt friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  • Pisk sukker og citronsaft sammen.
  • Tilsæt fløden og pisk den let cremet og luftig.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Mange kender denne klassiske dressing som jo kun laves på tre ingredienser. Nogle bruger mere eller mindre sukker og citronsaft. Prøv dig frem og smag til, så du finder den smag du bedst kan lide.
  • Husk på at dressinger altid godt må smage af lidt mere end man lige regner med. Når man smager på den er det en koncenteret smag kun af dressing. Men når den vendes med andre råvare såsom salatblade vil dressingen ikke opleves lige så kraftig i smagen.
  • Har du en rest dressing tilbage kan den godt gemmes på kæl til dagen efter. Det er altid en god idé at se på de madvarer man gemme, dufte til det og lige smage på det hvis man skulle være i tvivl om det er godt nok.

Mormordressing

Leave a Comment

Opskrift Vurdering