Creme fraiche dressing

Creme fraiche dressing.

Her får du opskriften på en meget nem hjemmelavet creme fraiche dressing. Den er rørt med fintsnittet purløg og smager super godt. Den kræver ikke mange ingredienser at bikse sammen. En dressing med creme fraiche kan serveres til mange forskellige retter. Den er god i pitabrød, til salaten eller bare som tilbehør til aftesmaden.

Det er også en god creme fraiche dressing til kartofler. Især om sommeren når der er nye kartofler, så kan du bruge dressingen som en slags kold sovs.

Creme fraiche dressing

En klassisk lækker dressing med cremefraiche og purløg
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
200 g
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 dage i køleskabet

Ingredienser

  • 200 g cremefraiche
  • ½ tsk flydene honning
  • 1 tsk Lidt citronsaft
  • 2 spsk fintsnittet purløg
  • Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Snit purløg fint og bland sammen med cremefraiche og hinning.
    Smag til med citronsaft, salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Selve dressingen kan sagtens holde sig et par dage på køl. Du kan derfor godt lave den klar et par timer eller dagen forinden, at du skal bruge den.
  • Du bestemmer selv, om du bruger en cremefraiche med høj eller lav fedtprocent, da det kommer an på, hvad du er til. Jo højere procent, jo tykkere vil dressingen blive. Smagen vil også være anderledes. Når fedtprocenten ikke er så høj bliver dressingen mere syrlig. Men smag til, så du får dressingen som du ønsker den.

Den bedste hjemmelavede dressing med creme fraiche.

Hvis du leder efter en meget nem dressing opskrift så er denne et god bud. Den kræver få ingredienser og alligevel smager den rigtig godt. Lidt syre, sødme og den friske purløg spiller super godt sammen.

Dressingen kan sagtens laves noget tif før den skal serveres. Så trækker den lidt smag og bliver kun bedre. Af samme grund laver jeg den nogle gange dagen før. Eller sørger for at lave rigeligt den dag den skal på bordet, for så er der npk til dagen efter. For der smager den endnu bedre. Sådan er det ofte med meget mad. Dagen derpå smager det af mere fordi det har fået tid til at trække og sætte sig.

Den her dressing er god til en masse forskellig mad. Du kan for eksempel servere creme fraiche dressing til laks. Denne grillede lakseside smager fantastisk. Eller til nye kartofler, et stykke kylling og meget mere. Vil du have lidt mere fedme i dressingen, så kan man vende lidt mayonnaise i. Det går den ekstra cremet.

Hvis du leder efter mere inspiration til lækre dip, dressing, pestoer og saucer, så se mere lige her!

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..