Croutoner.
Sprøde croutoner lavet på lyst brød. Det er super nemt at lave, tager ingen tid og smager så skønt.
Det er en fantastisk måde at få sine rester brugt op på. Når man har et brød som er nogle dage gammelt og er blevet lidt tørt i kanterne kan det nemlig sagtens bruges til en portion sprøde croutoner.
Croutoner kan du for eksempel bruge på supper. Det sprøde element på toppen af en cremet suppe er rigtig lækkert. De kan også bruges på en salat. Her er det også lækkert med det sprøde element.
Croutoner
Sprøde croutoner lavet af lyst brød.
Forberedelses tid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
0
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage
Ingredienser
- 300 g daggammelt brød
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk flagesalt
- Evt. kværnet peber eller andre krydderier
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Skær brødet ud i lidt grove tern og kom dem på en bageplade med bagepapir.
- Vend olie og salt godt rundt i brødet og fordel det på hele bagepladen.
- Croutonerne bages i ca. 15 minuttter. Hold øje og vend i dem undervejs.
- De skal blive gyldenbrune men ikke for mørke.
- Lad croutonerne afkøle på bagepapiret på en rist.
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed