Rugbrøds croutoner

by Maria
Rugbrøds croutoner

Sprøde salte rugbrøds croutoner!

Disse rugbrøds croutoner er noget af det nemmeste at lave. De kan være lige det, som giver suppen eller salaten det ekstra pift.

Ofte bruger jeg resterne af mit rugbrød, som er blevet lidt tørt og kedeligt, til at lave de skønne croutoner. Pludselig får det halv kedelige rugbrød “nyt liv”.

Den salte og sprøde overflade er virkelig lækkert. Både på salater, supper og også til at spise lige som de er.

Rugbrødscrutoner

Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 25 minutter
1 mellemstørelse skål

Ingredienser

  • 6 skiver rugbrød
  • 4 spsk olie
  • 1 tsk flagesalt

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Skær dit rugbrød i tern læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Vend olie rundt i croutonerne og drys med salt.
  • Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter – mærk evt. på en om de er helt sprøde, hvis ikke så giv dem 2 minutter mere. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Rugbrøds croutoner

Hjemme hos os elsker vi simpelthen disse croutoner. Både til at drysse på toppen af vores kartoffel- porresuppe men faktisk, (og nok mest) til at spise som de er.

2 comments

Nanna H 5. marts 2020 - 14:19

Hvordan opbevares de og hvor længe kan de holde sig?

Reply
Maria 8. marts 2020 - 10:55

Hej Nanna,
Jeg ville forsøge med en lufttæt beholder.
Men sådan nogle rugbrøds croutoner er allerbedst samme dag som de er lavet.
Kh Maria

Reply

Leave a Comment

Opskrift Vurdering