Sprøde salte rugbrøds croutoner!
Disse rugbrøds croutoner er noget af det nemmeste at lave. De kan være lige det, som giver suppen eller salaten det ekstra pift.
Ofte bruger jeg resterne af mit rugbrød, som er blevet lidt tørt og kedeligt, til at lave de skønne croutoner. Pludselig får det halv kedelige rugbrød “nyt liv”.
Den salte og sprøde overflade er virkelig lækkert. Både på salater, supper og også til at spise lige som de er.
Rugbrødscrutoner
Ingredienser
- 6 skiver rugbrød
- 4 spsk olie
- 1 tsk flagesalt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Skær dit rugbrød i tern læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Vend olie rundt i croutonerne og drys med salt.
- Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter – mærk evt. på en om de er helt sprøde, hvis ikke så giv dem 2 minutter mere. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Hjemme hos os elsker vi simpelthen disse croutoner. Både til at drysse på toppen af vores kartoffel- porresuppe men faktisk, (og nok mest) til at spise som de er.
2 comments
Hvordan opbevares de og hvor længe kan de holde sig?
Hej Nanna,
Jeg ville forsøge med en lufttæt beholder.
Men sådan nogle rugbrøds croutoner er allerbedst samme dag som de er lavet.
Kh Maria