Fladbrød med hummus og avocado
Lækkert fladbrød med hummus og avocado. Toppet med granatæblekerner og persille. Det er super nemt at lave, utrolig dekorativt og smager super skønt!
Et fantastisk indslag til et delevenligt måltid med andre elementer som kan stilles på bordet. Lige til at hapse af.
Fladbrød med hummus er inspireret fra det mellemøstlige køkken. Her bruges både hummus, fladbrød og varme krydderier flittigt.
Fladbrød med hummus og avocado
Ingredienser
- 1 fladbrød
- 4 store spsk hummus
- 4 spsk granatæblekerner
- ½ avocado
- 1 håndfuld bredbladet persille
- Lidt flagesalt friskkværnet peber
- Evt. lidt chiliflager
Fremgangsmåde
- Start med at lave din hummus.
- Smør hummus ud på fladbrødet og skær brødet ud i 8 stykker.
- Kom brødet på en stor tallerken og kom en skive avocado på hvert stykke.
- Fordel granatæblekerner, persille, lidt salt og peber på og drys evt. lidt chiliflager på toppen. Velbekomme!
Skal det gå stærkt kan du også købe en færdiglavet hummus i supermakedet. Der findes efterhånden mange gode og lækre alternativer til de hjemmelavede. Uden at de koster særlig meget.
Prøv også at lune dit fladbrød på panden, inden du anretter med hummus.
På en varm pande med lidt olie, fx en hvidløgsolie giver du brødet et minuts tid på begge sider og anretter derefter med lækkerierne ovenpå.
Prøv med Halloumi ost på!
Halloumi er en halvhård umodent ost. Den smelter først ved rigtig høj varme og er derfor en god ost at komme på panden eller grillen.
Smagen er rimelig neutral så det er oplagt at marinere den i nogle krydderier inden.
MEN! prøv at stage den. Skær skiver på ca. ½ cm. tykkelse og steg skiverne i et par minutter på hver side.
Anret så en skive på hvert stykke brød. Det smager fantastisk godt!