Home aftensmadmellemøsten Fladbrød med hummus og avocado

Fladbrød med hummus og avocado

by Maria
Fladbrød med hummus og avocado

Fladbrød med hummus og avocado

Lækkert fladbrød med hummus og avocado. Toppet med granatæblekerner og persille. Det er super nemt at lave, utrolig dekorativt og smager super skønt!

Et fantastisk indslag til et delevenligt måltid med andre elementer som kan stilles på bordet. Lige til at hapse af.

Du kan bruge denne opskrift på hummus!

Fladbrød med hummus er inspireret fra det mellemøstlige køkken. Her bruges både hummus, fladbrød og varme krydderier flittigt.

Fladbrød med hummus og avocado

Fladbrød med hummus og avocado

Fladbrød med hummus og avocado

Fladbrød med hummus og avocado Lækkert fladbrød med hummus og avocado. Toppet med granatæblekerner og persille. Det er super nemt at lave, utrolig dekorativt og smager super skønt! Et fantastisk indslag til et delevenligt måltid med andre elementer som kan… tilbehør til aftensmad Fladbrød med hummus og avocado European print
portioner: 1 fladbrød, 8 stykker forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 1 fladbrød
  • 4 store spsk hummus
  • 4 spsk granatæblekerner
  • ½ avocado
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • Lidt flagesalt, friskkværnet peber
  • Evt. lidt chiliflager

Sådan gør du:

  • Start med at lave din hummus
  • Smør hummus ud på fladbrødet og skær brødet ud i 8 stykker
  • Kom brødet på en stor tallerken og kom en skive avocado på hvert stykke
  • Fordel granatæblekerner, persille, lidt salt og peber på og drys evt. lidt chiliflager på toppen. Velbekomme!

Skal det gå stærkt kan du også købe en færdiglavet hummus i supermakedet. Der findes efterhånden mange gode og lækre alternativer til de hjemmelavede. Uden at de koster særlig meget.

Prøv også at lune dit fladbrød på panden, inden du anretter med hummus.

På en varm pande med lidt olie, fx en hvidløgsolie giver du brødet et minuts tid på begge sider og anretter derefter med lækkerierne ovenpå.

Prøv med Halloumi ost på!

Halloumi er en halvhård umodent ost. Den smelter først ved rigtig høj varme og er derfor en god ost at komme på panden eller grillen.

Smagen er rimelig neutral så det er oplagt at marinere den i nogle krydderier inden.

MEN! prøv at stage den. Skær skiver på ca. ½ cm. tykkelse og steg skiverne i et par minutter på hver side.

Anret så en skive på hvert stykke brød. Det smager fantastisk godt!

Fladbrød med hummus og avocado

Leave a Comment