Forårsruller i airfryer.
Annonce – opskriften er udviklet i samarbejde med Cosori Airfryer.
Her kan du finde en lækker opskrift på sprøde forårsruller i airfryer. Sådan nogle hjemmelavet forårsruller smager lige en tand bedre, end dem man kan købe i supermarkederne. Og så kan du tilmed bestemme, hvad der skal være i af fyld.
Jeg har fået lov til at teste en virkelig lækker Cosori Airfryer, hvilket betyder at der er brugt virkelig lidt olie i den her opskrift.
Jeg har også en skøn opskrift på grønne rispapirsruller.
Min nye airfryer har gjort det muligt for mig at lave opskriften med 85% mindre fedtstof, end når jeg normalt laver forårsruller.
Forårsruller i airfryer
Ingredienser
- 200 g svinekød
- 3 fede hvidløg
- 250 g hvidkål, eller spidskål
- 150 g gulerod
- 4 spsk soya
- 1 tsk sukker
- Saft fra 1 lime
- Lidt olie til stegning
- Forårsrulledej
Fremgangsmåde
Fyld
- Snit hvidkål fint og riv gulerødder groft.
- Pil og pres hvidløgene.
- Kød og hvidløg stegets af på en varm pande med lidt olie.
- Kom kål og gulerødder ved. Tilsæt soya, sukker og saften fra lime.
- Steg det til det er faldet godt sammen og lad det køle af.
Forårsruller
- Bland 2 spsk mel med lidt vand, så det bliver en slags "mel-klister".
- Tag et stykke forårsrulledej og kom 2 spsk fyld på.
- Fold den ene spids ind over fyld, buk siderne ind over og rul sammen.
- På den sidste spids kommes en lille smule "mel-klister" som gør at rullen vil holde sammen.Du kan altid google/se på YouTube hvis du er i tvivl om hvordan man samler en forårsrulle.
- Pensl forårsrullerne med en lille smule olie og tilbered dem 10 minutter i din airfryer ved 180 grader.Server dem med soya og søs chilisauce. Velbekomme!
Mere inspiration til sprøde forårsruller.
- Hvis du ikke har en airfryer, er du nødt til at stege dem i en del mere olie, end jeg har angivet her. Kom en masse olie på en pande og varm det stille og roligt op. Så kan du placere dine forårsruller i olien og stege dem, indtil at de er godt gyldne.
- Prøv også at komme glasnudler i fyldet til forårsrullerne. Det smager godt, giver ekstra fylde og så mætter det.
Cosori Airfryer.
Jeg er virkelig vild med denne her airfryer, og det er der en hel del årsager til. For det første prøver jeg at leve forholdsvist sundt, spise en masse grøntsager og holde mit indtag af fedt nede.
Når man bruger en Cosori Airfryer i sine opskrifter, så sparer man 85% på fedstoffet. Grunden til at det stadig bliver utroligt sprødt er, at forårsrullerne her bliver luftstegt. Luften er altså med til at give dem en helt sprød overflade.
Derudover så varmer den utrolig hurtigt op, så der går ikke lang tid før, at den er klar til, at jeg ligger mine forårsruller ind i maskinen. Det betyder også, at den bruger væsentlig mindre strøm, da man kan tilberede sin mad 20% hurtigere i airfryeren.
Spørgsmål om min Cosori Airfryer.
Hvad kan man tilberede i en airfryer? Man kan tilberede en hel del forskellige ting. Herhjemme laver jeg også gerne min sprøde kyllingeburger i den eller små ovnbagte kartofler. Jeg har også set nogle, hvor de laver bacon i den, luner brød eller generelt bruger den som alternativ til frituregryden.
Hvilken airfryer skal man vælge? Corosi har flere forskellige modeller i forskellige størrelser, og der kan du vælge den, der passer dig bedst i størrelsen. Man kan nemlig få dem i forskellige størrelser, alt efter hvor mange man gerne vil lave mad til.
Hvordan kan jeg rengøre min Cosori Airfryer? Det er faktisk virkelig nemt at rengøre sin Cosori Airfryer, da man kan komme det hele i opvaskeren. Hvis du ikke har en opvasker, så gør Cosoris materiale sådan, at det er virkelig nemt at rengøre i hånden også.