Sprøde græske kartofler med oregano
Ovnbagte krydrede græske kartofler. Det er simpelt at lave og så er det bare en skøn og lækker måde at tilberede kartofler på.
Olien og den høje varme gør dem lækre sprøde i kanten. Det gør dem perfekte til at dyppe ned i denne tzaziki. Og så kan du evt. også servere dem med disse græske deller.
Græske kartofler
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 55 minutter minutter
4 portioner
Ingredienser
- 1 kg store kartofler
- Ca. 4 spsk olie
- 1½ tsk salt og lidt peber
- 3 tsk tørret oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovn på 190 grader (varmluft).
- Skyl kartoflerne og skrub dem rene.
- Dup dem tørre og skær dem i både (halveret og hver halvdel deles i 3-4 stykker, alt efter størrelse).
- Kom kartoffelbådende på en bageplade med bagepapir.
- Hæld olie over og drys med oregano, salt og peber. Vend det godt sammen.
- Kom bagepladen i ovnen bag dem i 45 minutter og vend i kartoflerne et par gange undervejs. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed