Home græsk Tzaziki

Tzaziki

by Maria
Tzaziki

Den bedste tzaziki!

Her får du opskriften på den bedste tzaziki hvis jeg selv skal sige det.

Det er jo ret nemt at lave og en kombination af rigeligt med revet agurk og en lækker fed græsk yoghurt udgør altså den perfekte konsistens.

Nogle tilsætter krydderier og andre sager. Men ikke i denne – den er perfekt lige som den er!

Tzaziki

Tzaziki

Den bedste tzaziki! Her får du opskriften på den bedste tzaziki hvis jeg selv skal sige det. Det er jo ret nemt at lave og en kombination af rigeligt med revet agurk og en lækker fed græsk yoghurt udgør altså… tilbehør til aftensmad Tzaziki European print
portioner: 1 stor skål forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 2 agurker
  • 4 fed hvidløg
  • 500 g. græsk yoghurt 10%
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt og lidt peber

Sådan gør du:

  • Halver agurken og skrab det miderste våde stykke ud med en ske
  • Riv agurken på den grove side af rivejernet og kom det hele på et klæde eller en masse stykker køkkenrulle foldet sammen, så det kan suge væsken. Drys med lidt salt
  • Bland græsk yoghurt sammen med salt, peber og citronsaft og pres hvidløgene deri. Bland det godt sammen
  • Mellem hænderne presses det overskydende væske fra agurken, sørg for at presse godt så der ikke kommer en masse væske i yoghurten. Bland den revet agurk i og smag til
  • Du kan sagtens lave den et par timer før, stille den på køl og så står tzazikien og trækker smag. Velbekomme!

Du kan finde flere opskrifter på salater og tilbehør lige her!

Leave a Comment