Græske kartofler

Sprøde græske kartofler med oregano

Ovnbagte krydrede græske kartofler. Det er simpelt at lave og så er det bare en skøn og lækker måde at tilberede kartofler på.

Olien og den høje varme gør dem lækre sprøde i kanten. Det gør dem perfekte til at dyppe ned i denne tzaziki. Og så kan du evt. også servere dem med disse græske deller.

Græske kartofler

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 55 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 1 kg store kartofler
  • Ca. 4 spsk olie
  • tsk salt og lidt peber
  • 3 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

  • Tænd ovn på 190 grader (varmluft).
  • Skyl kartoflerne og skrub dem rene.
  • Dup dem tørre og skær dem i både (halveret og hver halvdel deles i 3-4 stykker, alt efter størrelse).
  • Kom kartoffelbådende på en bageplade med bagepapir.
  • Hæld olie over og drys med oregano, salt og peber. Vend det godt sammen.
  • Kom bagepladen i ovnen bag dem i 45 minutter og vend i kartoflerne et par gange undervejs. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Græske kartofler

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..