Grøn salat med radiser og avocado

Grøn salat med radiser og avocado.

En frisk og meget simpel grøn salat med radiser og avocado.

På toppen er der drysset med ristede pinjekerner og serveret med en olie eddike dressing, der lige samler salaten.

Jeg elsker grønne salater, og derfor kan du finde opskrifter på andre grønne salater lige her.

Den her salat er helt enkel, og så kan den serveres som tilbehør til aftensmaden.

Det er ofte sådan en simpel god salat, som man har brug for at kunne trylle frem til aftensmaden. Og den tager virkelig ikke lang tid at vende sammen.

Grøn salat med radiser og avocado

En frisk sommersalat med radiser og avocado.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

Salat

  • 100 g salat fx frisésalat
  • 100 g radiser
  • 2 avocadoer
  • 20 g pinjekerner

Olie edikke dressing

  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • lidt salt og peber

Fremgangsmåde

  • Rist pinjekernerne gyldne på en tør og varm pande.
  • Skær salaten ud og grove stykker.
  • Skær avodaoen i små tern.
  • Skær radiserne i skiver.
  • Rør ingredienserne sammen til dressingen.
  • Anret salat, avocado, radiser og pinjekerne på en stor tallerken.
  • Hæld dressingen ud over og server med det samme. Velbekomme.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Det er bedst at bruge to gode og modne avocadoer. Når den er moden er smagen bedst, og de ikke er dejligt bløde i det.
  • Hvis du ikke er til radiser, så kan du bare erstatte dem med noget andet. Det kan eksempelvis være æble eller nogle bagte gulerødder.
  • Salaten skal allerhelst serveres frisk. Du kan dog godt lave dressingen før og så lade den stå.
  • Avocadoen bliver ret hurtig brun, men hvis du gerne vil have, at den holder sig frisk længere, kan du dryppe lidt citron på.

Grøn salat med radiser og avocado

Grøn salat med radiser.

Grøn salat med radiser og avocado er en salat, der er meget nem at gå til. Salaten kan serveres på alle tider af året, så den er også god til en grillaften, hvor der skal en let salat til.

Jeg kan anbefale dig at servere denne grønne salat til en god tærte med kylling eller linsedeller. Dog vil jeg sige, at denne grønne salat kan serveres til langt de fleste retter, hvor man har brug for, at der er en tilhørende salat.

Dressingen synes jeg giver det sidste pift, så der er lidt ekstra smag. Dressingen kan undværes, men jeg synes, at den samler salaten meget fint.

Husk du må gerne sætte dit eget præg på opskriften, så hvis du vil, kan du tilsætte andre frugter, grøntsager eller dressinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..