Home efterårsretter Grønkåls hummus

Grønkåls hummus

by Maria
Grønkåls hummus

Grønkåls hummus

Her får du opskriften på en lækker grønkåls hummus. Denne udgave er inspireret af efteråret og vinteren. Den tid på året hvor det skønne grønkål bugner i butikkerne.

Denne hummus får en skøn grøn farve og minder stadig om den mere velkendte udgave hvor hovedingrediensen er kikærter. Det er der også stadig i opskriften ligesom den velkendte smag fra spidskommen, hvidløg og Tahin.

Server hummus med lækkert brød som du kan dyppe ned i skålen. Til pitabrød eller bare som noget tilbehør til aftensmaden.

Grønkåls hummus

Grønkåls hummus

Grønkåls hummus Her får du opskriften på en lækker grønkåls hummus. Denne udgave er inspireret af efteråret og vinteren. Den tid på året hvor det skønne grønkål bugner i butikkerne. Denne hummus får en skøn grøn farve og minder stadig… Salater, grønt og tilbehør Grønkåls hummus European print
portioner: 1 mellemstørrelse skål forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 50 g. grønkål
  • 1 dåse kikærter
  • 2 spsk. tahin
  • 4 spsk. olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 3 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. salt og lidt peber

Sådan gør du:

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller brug en stavblender. Skal din humus være mere blød og cremet skal der bare tilføjes lidt ekstra olie
  • Tilføj evt. et par spsk. vand og blend igen, hvis din humus ikke “samler sig” og bliver en ensartet masse
  • Smag til - måske skal din hummus have en ekstra skvat citronsaft og et nip salt. Velbekomme!

Vil du prøve en udgave helt uden kikærter – så prøv denne rødbede hummus.

Leave a Comment