Grønkåls hummus

Grønkåls hummus.

Her får du opskriften på en lækker grønkåls hummus. Denne udgave er inspireret af efteråret og vinteren. Den tid på året hvor det skønne grønkål bugner i butikkerne.

Denne hummus får en skøn grøn farve og minder stadig om den mere velkendte udgave hvor hovedingrediensen er kikærter. Det er der også stadig i opskriften ligesom den velkendte smag fra spidskommen, hvidløg og Tahin.

Server hummus med lækkert brød som du kan dyppe ned i skålen. Til pitabrød eller bare som noget tilbehør til aftensmaden.

Grønkåls hummus

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
1 Mellemstørelse skål

Ingredienser

  • 50 g grønkål
  • 1 dåse kikærter
  • 2 spsk tahin
  • 4 spsk olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk cayennepeber
  • 3 spsk citronsaft
  • ½ tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller brug en stavblender. Skal din humus være mere blød og cremet skal der bare tilføjes lidt ekstra olie.
  • Tilføj evt. et par spsk. vand og blend igen, hvis din humus ikke “samler sig” og bliver en ensartet masse.
  • Smag til - måske skal din hummus have en ekstra skvat citronsaft og et nip salt. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Vil du prøve en udgave helt uden kikærter – så prøv denne rødbede hummus.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..