Grøntsagssauce

by Maria
Grøntsagssauce

Grøntsagssauce

Her får du opskriften på en lækker og cremet grøntsagssauce.

Den er fyldt med masser af smag og en masse skønne grøntsager. Brug denne grøntsagssauce til fx kødboller og pasta. Til et stykke kylling med noget tilbehør eller noget helt tredie.

Her kan du finde en opskrift på kødboller i tomatsauce. Der kan du bruge denne grøntsagssauce sammen med kødbollerne.

En sauce som du kan bruge til mange retter.

Grøntsagssauce

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
5 portioner

Ingredienser

  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg presset
  • 3 store gulerødder i tern
  • 1 porre i grove stykker
  • 1 peberfrugt i grove stykker
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • dl vand
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • dl madlavningsfløde
  • Lidt olie til stegning

Fremgangsmåde
 

  • Svits løg og hvidløg i et par minutter i en gryde med lidt olie.
  • Kom gulerod, porre, peberfrugt i gryden og giv det et par minutter  mere. Tilsæt tomatpuré.
  • Hæld tomat og vand i gryden og bland det sammen med basilikum, paprika, salt og peber.
  • Kom låg på gryden og lad den simre i ca. 10 minutter.
  • Blend det med en stavblender ned i gryden, tilsæt madlavningsfløde lad det småsimre lidt og smag til. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Grøntsagssauce

 

Har du noget grøntsagsauce tilbage? Så kan du sagtens komme den i en bøtte og fryse den ned.

 

2 comments

Lars Möser 3. september 2020 - 22:44

Tænker i opskriften at den ene peberfrugt skal være gulerødder? Der står peberfrugt 2 gange.

Reply
Maria 25. september 2020 - 9:45

Hej Lars,
Helt korrekt 🙂
Det er rettet i teksten og tak.
Kh Maria

Reply

Leave a Comment

Opskrift Vurdering