Halloumi burger

by Maria
Halloumi burger

Halloumi burger.

Her får du opskriften på en LÆKKER vegetarisk halloumi burger. Burgeren er fyldt med skiver af stegt halloumi ost, chilimayo, syltede rødløg, salat og tomat.

Disse brioche boller er brugt til burgerne!

Du kan bage dine egne burgerboller eller købe nogle færdiglavede. Sidstnævnte går jo lidt hurtigere. Det er ikke altid man lige orker at bage dem selv og så hellere købe nogle, så man stadig får den lækre halloumi burger!

Har du ikke prøvet halloumi i burger før så kan det klart anbefales at prøve.

Halloumi burger

Lækker snasket vegetar halloumi burger med burgerdressing og syltede rødløg.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 40 minutter
4 burgere
Frysegnet: Nej

Ingredienser

Fremgangsmåde
 

  • Skær halloumi osten i mindst 8 skiver. Så der er 2 stykker til hver burger.
  • På en varm pande med olie steges skiverne gyldne. Ca. 3-4 minutter på hver side.
  • Krydr med salt og peber.
  • Skær tomaten i skiver.
  • Skyl hjertesalaten og skær den i grove stykker.
  • Varm burgerbollerne i ovnen og halver dem når de er taget ud.
  • Smør burgerdressing på både top og bund.
  • Læg to skiver stegt halloumi i bunden, kom salat, tomat og syltede rødløg i.
  • Kom toppen på. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkaerlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Halloumi er en halv hård umoden ost. Osten smelter først ved meget høj varme og det gør den perfekt til at stege eller grille. Derfor er osten også en perfekt køderstatning fx i vegetariske retter.
  • Er grillen tændt? Så prøv at grille osten i stedet for at komme den på panden.
  • Halloumi har en mild smag. Du kan sagtens marinere osten eller krydre den inden den steges.
  • Er du ikke så meget til halloumi ost så kan disse quinoa bøffer også være et lækkert bud på en vegetarisk bøf til burgeren.
  • Prøv også denne klassiske burgerdressing i burgeren, i stedet for chilimayo.

Halloumi burger

Leave a Comment

Opskrift Vurdering