Klassisk pastasalat.
Her får du opskriften på en helt klassisk pastasalat med agurk, majs og peberfrugt.
Nogle gange skal der ikke mere til i hverdagen. Det er en nem klassisk pastasalat hvor hele familien kan være med. Det er også et godt indslag i madpakkerne.
Det er en hjemmelavet og nem rød dressing. Dressingen kan også sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, i en bøtte med låg.
Er I flere med forskellige ønsker, så kan salaten også sagtens spædes til med feta, kylling, pesto eller noget helt fjerde.
Klassisk pastasalat
En nem og klassisk pastasalat med majs, agurk og peberfrugt.
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
6 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 dage
Kalorier: 121
Ingredienser
- 150 g fuldkorns pastaskruer
- 1 hoved hjertesalat
- 150 g majskerner
- ½ agurk
- 1 rød peberfrugt
Fremgangsmåde
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Pastaen skylles godt i koldt vand og drænes i en sigte.
- Skær agurk og peberfrugt i tern og salaten i grove stykker.
- Bland det i en skål med pastaskruerne og majskernerne. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
- Salaten kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.
- Nogle tomater i pastasalaten kan også være lækkert i men hvis du vil gemme resterne så vil jeg anbefales at undlade dem. Når tomater skæres ud bliver de ret våde og det er ikke altid så lækkert i ens salatrester.
- Du kan også vende salaten i en grøn pesto eller i stedet vælge at servere pestoen i en kål ved siden af, så kan alle slev styre hvor meget og hvor lidt de vil have på.