Kylling med bacon

Kylling med bacon, bagt blomkål og bønnnefritter.

Kylling med bacon om er nok et hit blandt mange. Den salte smag fra bacon, som bliver dejlig sprød og også holder kyllingen saftig, er super lækkert og nemt at lave.

Sammen med kyllingen får du fremgangsmåden på bønnerfritter og bagt blomkål.

Det er en meget nem og familievenlig hverdagsret.

Kylling med bacon

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 250-300 g kyllingfilet 2 kyllingebryster
  • 1 pakke bacon i skiver
  • ½ blomkålshoved i mindre buketter
  • ½ pose frosne bønner ca. 250 g.
  • 4 spsk olie
  • 2 tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde

Bønnefritter

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Kom bagepapir på en bageplade og læg bønnerne derpå.
  • Fordel 2 spsk olie og 1 tsk salt på bønnerne, vend det hele godt rundt og kom pladen i ovnen.
  • Vend i bønnerne 1-2 gange imens de tilberedes.
  • Bag dem i ca. 35 minutter – de skal bliver sprøde i kanten, så er der færdige.
  • Drys evt. lidt ekstra salt på, når de er taget ud af ovnen.

Bagt blomkål

  • Når der er 20 minutter tilbage af bønnefritterne skubbes de lidt til side og blomkålsbuketterne lægges på pladen. Vend 2 spsk olie, 1 tsk og lidt peber rundt i blomkålen og bag dem færdig sammen med bønnefritterne blomkålen – buketterne skal blive gyldne, gerne lidt sprøde i kanten men ikke bløde.

Kylling med bacon

  • Skær hvert bryst ud i ca. 4 strimler på den lange led.
  • Sno et stykke bacon om hvert stykke kylling.
  • På en varm pande steges kyllingstykkerne af, i ca. 10 minutter, til bacon er sprød. Vend kyllingen rundt på panden undervejs.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Det her er noget vi ret godt kan lide at lave i hverdagen. Josefine elsker simpelthen bacon. Specielt når det er viklet rundt om noget andet. Som f.eks. disse asparges med bacon – det er bestemt en af favoritterne.

Du kan finde flere aftensmad opskrifter lige her.

2 reaktioner

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..