Sprøde lynstegt aspargesbroccoli!
Her får du opskriften på lækre lynstegt aspargesbroccoli med råsyltet radiser, rødløg, avocado og karse.
Lynstegt aspargesbroccoli er virkelig en skøn og nem sommerspise. Det er perfekt til grillaftenerne hvor man gerne vil servere noget tilbehør som er lækkert og anderledes. OG ikke kræver alverden.
Elsker du broccoli? Prøv at lave ovnbagt broccoli som tilbehør.
Hvis du i forvejen har gang i grillen, så kan du i stedet for at stege dem komme dine aspargesbroccoli på grillen. Jeg vil bare anbefale dig, at pensle dem med lidt fedtstof.
Lynstegt aspargesbroccoli
Ingredienser
- 1 bakke asparges broccoli, ca. 200 g.
- ½ avocado i tern
- ½ rødløg i fine tern
- Karse
- Lidt olie
- 5 radiser i skiver
- 2 tsk. sukker
- Skal og saft fra 1 citron
- Flagesalt og kværnet peber
Fremgangsmåde
- Bland sukker, citronsaft og citronskal i en lille skål. Vend radiserne deri, drys en knsp. salt og lidt peber i og lad det stå og trække
- Skær bunden af dine aspargesbroccoli, ca. 1 cm.
- På en varm pande kommes lidt fedtstof (smør eller olie) og dine aspargesbroccoli steges i ca. 4 minutter - vend dem undervejs så de ikke brænder på. Drys med lidt salt og peber
- Læg dem på et lille fad og fordel avocado stykkerne på en række over midten
- Gør det samme med de råsyltet radiser og kom også gerne marinaden på. Til sidst drysses med rødløg og karse på toppen. Velbekomme!
Du kan finde flere opskrifter på salater og tilbehør lige her.
Billedet er taget i samarbejde med dygtige Maria Tegner, som er fotograf. Vi mødtes for anden gang da den her opskrift blev lavet og billedet dertil blev taget.
Maria skal tage alle billederne til min kommende kogebog og jeg er sindsygt glad for det samarbejde vi er startet op.