Mexicansk inspireret majssalsa!
Frisk majssalsa med masser af smag fra lime, spidskommen og koriander. Perfekt tilbehør til dine mexicanske retter. F.eks. i madpandekager og tacos. Prøv den f.eks. i disse spinat tacos.
Den er super nem at lave og smager virkelig skønt!
Majssalsa
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
1 skål
Ingredienser
- 150 g majskerner
- 10 cherrytomater i kvarte
- Saft fra 1 lime
- 2 spsk olie
- ½ tsk stødt spidskommen
- 1 spsk frisk koriander hakket
- ½ tsk flagesalt og lidt peber
Fremgangsmåde
- Vend majs, tomater og hakket koriander sammen i en skål.
- Bland ingredienserne til dressingen sammen i en anden skål og vend det i majs blandingen - lad gerne majssalsaen trække lidt smag i 10 minutters tid. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
I opskriften her har jeg brugt optøet majs fra frost. Det smager helt fint men hvis du laver majssalsaen i sommermånederne, så kan jeg anbefale dig, at bruge majskerner fra en frisk grillet majskolbe.
Efter den er blevet let kogt (ca. 15 minutter) kan du grille den. På en pande går også fint an. Når den er blevet grillet, stiller du kolben på højkant og skærer majskernerne af ned langs siden på kolben.