Majssalsa

Mexicansk inspireret majssalsa!

Frisk majssalsa med masser af smag fra lime, spidskommen og koriander. Perfekt tilbehør til dine mexicanske retter. F.eks. i madpandekager og tacos. Prøv den f.eks. i disse spinat tacos.

Den er super nem at lave og smager virkelig skønt!

Majssalsa

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
1 skål

Ingredienser

  • 150 g majskerner
  • 10 cherrytomater i kvarte
  • Saft fra 1 lime
  • 2 spsk olie
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk frisk koriander hakket
  • ½ tsk flagesalt og lidt peber

Fremgangsmåde

  • Vend majs, tomater og hakket koriander sammen i en skål.
  • Bland ingredienserne til dressingen sammen i en anden skål og vend det i majs blandingen - lad gerne majssalsaen trække lidt smag i 10 minutters tid. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

I opskriften her har jeg brugt optøet majs fra frost. Det smager helt fint men hvis du laver majssalsaen i sommermånederne, så kan jeg anbefale dig, at bruge majskerner fra en frisk grillet majskolbe.

Efter den er blevet let kogt (ca. 15 minutter) kan du grille den. På en pande går også fint an. Når den er blevet grillet, stiller du kolben på højkant og skærer majskernerne af ned langs siden på kolben.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..