Mini brownie

Mini brownie stykker.

Her får du opskriften på de BEDSTE mini brownie stykker.

Sådan en kage skal gerne falde sammen efter bagningen, så den bliver godt kompakt, og lige som sådan en brownie skal være.

Ønsker du et sukkerfrit alternativ, så kan disse sukkerfrie brownie bidder klart anbefales.

De er super nemme at lave og kræver ikke en masse køkkenudstyr.

Det er en utrolig lækker svampet brownie. Smagen er intens og alle der er vild med chokolade vil helt sikkert elske de små kager.

Mini brownie

En lille lækker brownie med intens chokoladesmag.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
24 stykker
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 110 g chokolade
  • 110 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 60 g hvedemel
  • 1 nip flagesalt og lidt peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
  • Smelt smør, chokolade og sukker ved svag varme i en gryde.
  • Det tages af varmen når det næsten af smeltet færdigt.
  • Æggene piskes sammen i en skål.
  • Den smeltede chokoladeblanding røres i æggene med en dejskraber.
  • Hvedemel sigtes i skålen og det vendes sammen med dejskraberen.
  • Dejen fordeles i silikoneformen og bages i 14 minutter. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Skal du bruge kagen til en familie komsammen, have den med på arbejde eller bare gerne vil forberede dig lidt, så gør det slet ikke spor, at det laves dagen i forvejen. Kagen bliver faktisk kun bedre, hvis den har fået lov til at “sætte sig” natten over i køleskabet.

Jeg har en silikoneform, som er perfekt til at lave de her små kager i. Den jeg bruger er fra formatet lékúe, og hvis du søger ‘Lékúe mini brownieform’, så kommer der en masse forhandlere op.

Hvis du ikke har en lille form, så kan du bage en almindelig stor brownie.

Brownie med hasselnødder.

Du kan også tilsætte lidt hakkede hasselnødder i dejen.  Eller lave en udgave med valnødder, hvis du er mere til det.

Det kan kan anbefales at riste hasselnødderne på panden. Det gør du ved at komme nødderne på en varm tør pande indtil de er gyldne. Hold øje med dem, de kan brænde på – på ingen tid!
Og en meget mørkebrun hasselnød smager ikke godt.

Når nødderne er kølet af kan hinden smuldres af, den skal ikke med i kagen. Og så er de lige til at hakke groft og vende i dejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..