Home desserter Mini brownie

Mini brownie

by Maria
Mini brownie

Mini brownie stykker.

Her får du opskriften på de BEDSTE mini brownie stykker.

Sådan en kage skal gerne falde sammen efter bagningen, så den bliver godt kompakt og lige som sådan en kage skal være. Det er en utrolig lækker svampet brownie. Smagen er intens og alle der er vild med chokolade vil helt sikkert elske de små kager.

De er super nemme at lave og kræver ikke en masse køkkenudstyr.

Jeg bruger dog denne brownie silikoneform til at lave kagerne.

Skal du bruge kagen til en familie komsammen, have den med på arbejde eller bare gerne vil forberede dig lidt, så gør det slet ikke spor, at det laves dagen i forvejen. Kagen bliver faktisk kun bedre, hvis den har fået lov til at “sætte sig” natten over i køleskabet.

Mini brownie

Mini brownie

Mini brownie stykker. Her får du opskriften på de BEDSTE mini brownie stykker. Sådan en kage skal gerne falde sammen efter bagningen, så den bliver godt kompakt og lige som sådan en kage skal være. Det er en utrolig lækker… Kager Mini brownie European print
portioner: 24 stykker forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 3.0/5
( 2 voted )

ingredienser

  • 110 g chokolade
  • 110 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 60 g hvedemel
  • 1 nip flagesalt

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 175 grader (varmluft)
  • Smelt smør, chokolade og sukker ved svag varme i en gryde - det tages af varmen når det næsten af smeltet færdigt
  • Æggene piskes sammen i en skål og den smeltede chokoladeblanding røres i æggene med en dejskraber
  • Hvedemel sigtes i skålen og det vendes sammen med dejskraberen
  • Dejen fordeles i silikoneformen og bages i 14 minutter. Velbekomme!
Med hasselnødder

Du kan også tilsætte lidt hakkede hasselnødder i dejen.  Eller lave en udgave med valnødder hvis du er mere til det.

Det kan kan anbefales at riste hasselnødderne på panden. Det gør du ved at komme nødderne på en varm tør pande indtil de er gyldne. Hold øje med dem, de kan brænde på – på ingen tid!
Og en meget mørkebrun hasselnød smager ikke godt.

Når nødderne er kølet af kan hinden smuldres af, den skal ikke med i kagen. Og så er de lige til at hakke groft og vende i dejen.

Leave a Comment