Nektarinsalat med ruccola og mozzarella

Nektarinsalat med ruccola og mozzarella.

En lækker frisk nektarinsalat med ruccola og mozzarella. Salaten er lavet af skiver af friske nektariner, en bund af ruccolasalat og små kugler frisk mozzarella.

Prøv også denne vandmelonsalat med feta!

På toppen er drysset med ristede pinjekerner. Og salaten er til sidst toppet med balsamico glace.

Det er en skøn sommersalat!

Nektarinsalat med ruccola og mozzarella

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
4 Portioner

Ingredienser

  • 3 nektariner
  • 50 g ruccola
  • 150 g mini mozzarella
  • ½ rødløg
  • 25 g pinjekerner
  • Balsamico glace
  • Lidt friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skyl ruccolaen godt, dup den tør og anret på et lille fad.
  • Skær nektarinerne i tynde både og fordel dem på ruccolaen sammen med mozzarellakuglerne.
  • Skær rødløget i tynde skiver og fordel på salaten.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne.
  • Drys dem på salaten.
  • Kom lidt balsamico glace på toppen og kværn lidt peber på. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Nektarinsalat med ruccola og mozzarella

 

Mere inspiration til opskriften.
  • Sørg for at nektarinerne ikke er alt for bløde. De vil så være lidt svære at skære ud og også blive lidt smattede.
  • Du kan også bruge ferskner i stedet for nektariner.
  • Salaten er skønt tilbehør til de mange grillaftener i sommermånederne.
  • Prøv også at komme skiver af lufttørret skinke i salaten. Fx serranoskinke eller parmaskinke. Det smager virkelig godt. Server brød til salaten og så har du et virkelig lækkert, let og skønt sommermåltid eller en god “starter”.
  • Har du ikke lyst til at toppe salaten med balsamico glace, så kan lidt god olivenolie også gøre det godt på!
  • Har du ikke nektariner men i stedet jordbær eller melon i huset, så kan det sagens bruges.

 

Nektarinsalat med ruccola og mozzarella

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..