Nudelsalat med gris

Nudelsalat med gris

Nudelsalat med gris.

Her finder du opskriften på en lækker nudelsalat med gris og en cremet peanutdressing. En skøn farverig mættende salat med en masse grønt.

Kødet er stegt på panden i honning, og det giver en lækker smag, som passer perfekt til den cremede og let salte dressing og de mange sprøde grøntsager.

Det er alt i alt en virkelig lækker måltidssalat, som du kan spise til aftensmad. Den er også god dagen efter, hvis der er rester af den.

Nudelsalat med gris

Lækker salat med nudler, grisekød, peanutdressing og masser af grøntsager.
Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

Kød

  • 300 g koteletter
  • 2 spsk honning
  • Olie til stegning
  • Salt og peber

Dressing

  • 100 g peanutbutter
  • 30 g honning
  • 0,75 dl soya
  • 0,5 dl vand

Nudelsalat

  • 200 g nudler
  • 150 g gulerødder
  • 1 agurk
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g spidskål
  • 1 bundt forårsløg
  • 80 g peanuts

Fremgangsmåde

Kød

  • Skær kødet i mundrette stykker. Steg det på en varm pande i olie, honning, salt og peber.
    Pas på ikke at give det for høj varme. Honningen vil brænde på panden og give en brændt smag til kødet.

Dressing

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
    Den smager lidt kraftigt men det skal den, så der er god smag når det vendes med alle grøntsagerne.

Nudelsalat

  • Kom nudlerne i en skål og overhæld dem med kogende vand.
    Lad nudlerne stå og trække mens grøntsagerne skæres.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler.
  • Halver agurken på langs og skrab det midterste våde ud med en ske.
    Skær agurken i små tern. Halver peberfrugten, fjern kernehus og skær i strimler.
  • Snit spidskål og forårsløg fint.
  • Hæld vandet fra nudlerne og kom alle ingredienserne i en stor skål. Kom kød og peanuts ved.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Til denne nudelsalat med gris er der brugt skiver af kotelet fra en gris. Du kan sagtens bruge andre udskæringer af grisekød eller bruge oksekød, eller kylling, hvis du hellere ønsker det.
  • Salaten kan sagtens forberedes på forhånd. Her kan jeg anbefale at vente med at vende dressingen i, til den skal serveres. Dressingen kan du sagtens røre sammen på forhånd.
  • I opskriften er der brugt lille spiskål. Men kan også sagtens bruge grøn spidskål eller fintsnittet hviskål. Salat kan også bruges i stedet for. Jeg synes selv, at det er lækkert med kålen, da den er dejlig sprød, og det gør noget godt i salaten.
  • Jeg elsker generelt at lave måltidssalater, og jeg laver dem også ofte til frokost. Du kan også prøve at lave denne her kebabsalat eller cæsar salat med avocado.

Nudelsalat med gris

Opskrift på nudelsalat med cremet peanutbutterdressing.

Hvis du ikke har prøvet at bruge peanutbutter i det salte køkken, så er det her en oplagt mulighed for det! Den cremede peanutbutterdressing er virkelig god sammen med den honningstegte gris og de mange grøntsager.

En skøn mættende nudelsalat med gris og en masse friske grøntsager i dejlige farver. Du kan SAGTENS udskifte med andre grøntsager, hvis der er noget andet, du hellere vil bruge. Ofte tager jeg også lige det, som jeg har i køkkenet.

Koriander på toppen af denne nudelsalat med gris. Hvad siger I? Er det et ja tak eller nej tak? Hos mig er det et kæmpe JA TAK.

Om du laver det med eller uden koriander, så må I prøve den her salat. Det er en mega lækker nudelsalat med honningstegt grisekød, som vendes i en cremet peanutbutterdressing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering