One pot pasta med bacon

One pot pasta med bacon.

Her får du opskriften på one pot pasta med bacon. En skøn hverdagsret som både er velsmagende og yderst nem!

Udover bacon er pastaretten fyldt med spinat, svampe, hytteost og parmesan.

Det bliver en lækker cremet ret, da den lige inden servering vendes med hytteost og parmesan.

Prøv også denne onte pot pasta med laks og spinat!

Pastaretten passer super godt til de ekstra travle hverdage. Men får du en dag gæster og ikke vil bruge tiden i køkkenet, men sammen med dine gæster, så kan du sagtens servere retten. Evt. med noget lækkert friskbagt brød til pastaen.

Du kan finde forskellige nemme bageopskrifter i kategorien bagværk lige her!

One pot pasta med bacon

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 35 minutter
6 personer

Ingredienser

  • 500 g pasta penne
  • 1 l vand
  • 3 dl mælk
  • 4 fed hvidløg presset
  • 1 stort løg i skiver
  • 200 g frossen spinat
  • 400 g champignon i kvarte
  • 200 g bacontern sprødstegt
  • 1 ekstra stor håndfuld frisk basilikum
  • 1-2 tsk tørret oregano
  • 1 bouillonterning
  • 100 g hytteost
  • 100 g revet parmesan
  • tsk salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Det er så simpelt, at du kommer alle ingredienser i en stor gryde, på nær hytteost og parmesan.
  • Bacontern skal lige steges sprøde inden de kommes i gryden.
  • Det hele "simre"koges under låg i 15 minutter - husk at røre i gryden et par gange undervejs.
  • Tjek om retten er færdig ved, at smage på en pasta.
  • Vend hytteost og parmesan i gryden når pastaen er tilberedt - det smelter i gryden.
  • Smag til med ekstra salt og peber og server retten med ekstra høvlet parmesan og masser af frisk basilikum på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

 

One pot pasta med bacon

Forbered retten

Alle ingredienserne kan sagtens gøre klar i gryden så den bare skal fylde med væske og sættes over varmen.

Hvis du fx er lidt presset på tid inden dagens aftensmad skal laves, så kan du bare komme alt i gryden og sætte gryden i køleskabet indtil maden skal tilberedes.

Jeg elsker virkelig at lave mad og jeg elsker også at stå i køkkenet i flere timer. Men nogle dage er det altså bare lækkert, at maden er hurtig at lave, så man i stedet kan bruge sin tid på andre ting.

Du kan finde mere inspiration og forskellige opskrifter i kategorien aftensmad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..