Spinat greenie

by Maria
Spinat greenie

Spinat greenie.

Her får du opskriften på en lækker og nem spinat greenie med den skønneste skipper skræk grønne seje farve. Måske lige de sidste par ord sælger mest hos børnene. Men det vil jo kun være dejligt, hvis de også drikker med når den bikses sammen.

En greenie er jo sådan set bare en drik som er blendet i stedet for at juice dine grøntsager. Derfor får du her det hele med, da der ikke er noget som bliver sorteret fra som en juicer gør.

Smagen i denne spinat greenie er sød, fordi der også er frugt i – og så får den en let syrlig smag fra citron. En virkelig god kombination.

Blend det hele sammen på få minutter og den er klar til at drikke!

Spinat greenie

Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
2 glas

Ingredienser

  • 100 g spinat (frossen)
  • 1/2 æble
  • 1/2 banan
  • 1/2 citron uden skræl eller noget citronsaft
  • 2 1/2 dl vand eller mandelmælk

Fremgangsmåde
 

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend det hele til en ensartet konsistens.
  • Synes du at den er for tyk - så tilføj lidt ekstra væske.
  • Drik det med det samme eller hæld din greenie i en flaske med låg og snup den med på farten. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Jeg bruger havredrik i denne greenie. Havredrik er lidt sødlig. Det giver drikken en lidt mere cremet og rund smag. Du kan sagtens bruge vand eller almindelig mælk. Men det bliver ikke helt det samme resultat.

Spinat greenie

Vil du have en mere mættende udgave så kan du tilsætte nogle havregryn, lidt mere banan og evt. spæde op med mere væske – alt efter hvor tyk den skal være. Du kan også altid komme lidt ekstra banan i, hvis du vil have en mere sød udgave eller også tilsætte en lille skvat honning.

Jeg er vild med den slags og i det hele taget alle slags smoothies og smoothiebowls!

1 comment

Anonym 25. november 2019 - 21:23

Hej Maria.
Jeg vil bare lige høre, om du har prøvet at lave den med almindelig mælk – og hvordan det i så fald virker?
Vh Anne

Reply

Leave a Comment

Opskrift Vurdering