Super nem squashpasta med avocadocreme og torsk!
Her får du en super lækker og meget nem aftensmad ret – Squashpasta med avocadocreme og torsk.
Er du en af dem der indimellem gerne vil finde alternativer til den almindelige pasta, spare på kalorierne eller gerne vil inspireres til retter med mere grønt, så skal du bestemt prøve opskriften her!
Avocadocremen er utrolig lækker og er med til at “samle” retten og gøre det ekstra lækkert.
Squashpasta med avocadocreme og torsk
Ingredienser
Squashpasta og torsk
- 250 g torsk 2 stykker
- 1 squash
- 1 rødløg pillet og i skiver
- 1 håndfuld granatæblekerner
- 1 håndfuld saltbagte græskarkerner eller andre kerner
Avocadocreme
- 1 moden avocado
- 2 spsk olie
- Saft fra ½ citron
- 1 tsk salt og lidt peber
- 1 fed hvidløg pillet og presset
- 1 håndfuld frisk basilikum
Fremgangsmåde
- Start med at lave dine squashpasta
- Blend ingredienserne til avocadocremen med en stavblender. Bland cremen det godt sammen med squashpasta og rødløg
- Opvarm en pande med lidt olie og steg torske stykkerne af ved middelhøj varme. Drys med lidt salt og peber. De skal have ca. 5 minutter på hver side
- Fordel suashpasten på 2 tallerkener, kom torsken ovenpå, drys med toppings og server. Velbekomme!
Jeg har brugt en spirali-maskine til at lave squash pasta. Man kan få dem i mange udgaver. Min er en lille en og er helt fin til hverdagsbrug.
Jeg har drysset med granatæblekerner og saltbagte græskarkerner. Det kan du sagtens udskifte. Jeg vil bare anbefale at du tilsætter lidt sødme og lidt knasende på toppen (det giver de 2 sager), det gør at du får en masse skønne smage i spil.
Find flere opskrifter med fisk lige her!