Home aftensmad Bagte kartofler med bacon og ost

Bagte kartofler med bacon og ost

by Maria
Bagte kartofler med bacon og ost

Bagte kartofler med bacon og ost

Her får du opskriften på de lækreste bagte kartofler med bacon og ost. Udover bacon og ost er kartoflerne fyldt med frisk persille, philidelphia flødeost og syltede rødløg som du kan få opskriften på her.

Flødeosten kommes i kartoflerne først, så det smelter og giver en lækker cremet smag og konsistens i kartoflerne.

Kom godt med fyld i og spis dem til aftensmaden enten blot med en masse grønt til. Eller som tilbehør til fx et stykke kød.

Bagte kartofler med bacon og ost

Bagte kartofler med bacon og ost

Bagte kartofler med bacon og ost Her får du opskriften på de lækreste bagte kartofler med bacon og ost. Udover bacon og ost er kartoflerne fyldt med frisk persille, philidelphia flødeost og syltede rødløg som du kan få opskriften på… aftensmad Bagte kartofler med bacon og ost European print
portioner: 4 kartofler forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 4 bagte kartofler
  • 4 tsk olie
  • 4 tsk salt
  • 4 spsk philidelphia
  • 100 g sprødstegt bacon
  • 100 g revet mozzarella
  • En god håndfuld frisk persille, hakket
  • Syltede rødløg
  • Salt og peber til at drysse på toppen

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)
  • Skyl kartoflerne godt og skrub evt. lidt på dem
  • Dup dem godt tørre og lav et kryds 1/3 ned i kartoflerne
  • Læg kartoflerne på en bageplade med et stykke bagepapir. Smør olie på skrællen og drys med flagesalt
  • Bag kartoflerne i 1 time og 15 minutter. Er de meget store skal de have 15 minutter mere og ligeledes hvis de meget små, så giv dem 1 time
  • Gør fyldet klar til at komme i kartoflerne
  • Når kartoflerne er bagt færdigt kommes flødeosten nederst, så den kan smelte ned i kartoflerne og anret så resten af fyldet i. Server med det samme. Velbekomme!

Disse bagte kartofler med fyld smager så lækkert og er en ret nem sag at lave i hverdagen til aftensmaden.

Er i en større familie med en masse forskellige præferencer for indhold, så tage en masse små skåle med fyld med ind på spisebordet. Så kan alle mand få lov til at fylde sine egen bagte kartoffel. Jeg har altid været fan af at servere maden på den måde. Om det er til en omgang boller i karry med en masse toppings eller noget helt tredie.

Specielt med børn synes jeg at det er genialt. Det giver ofte større interesse for maden, når de selv er med til at bestemme hvad der skal på maden.

Leave a Comment