Coleslaw

by Maria
Coleslaw

Hjemmelavet sprød coleslaw.

Her finder du opskriften på en lækker coleslaw. Du får en coleslaw der har en sød og syrlig smag. En perfekt kombi med den sprøde kål og de revet gulerødder. Lige som sådan en  skal være!

Lav en lækker og snasket pulled pork burger med BBQ sauce!

Kålblandingen er først vend i en blanding af æbleeddike, salt og sukker. Blandingen giver den karakteristiske velkendte let syrlige smag. Derefter vendes dressingen i kålen og så har du en lækker hjemmelavet coleslaw.

Coleslaw

Hjemmelavet sød og syrlig sprød coleslaw.
Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 250 g hvidkål eller spidskål
  • 200 g gulerødder
  • 2 tsk sukker
  • ½ dl æbleeddike
  • 1 tsk salt
  • 100 g mayonaise
  • 100 g cremefraiche
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 tsk Dijonsennep
  • Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde
 

  • Skær gulerod og kål fint og kom det i en skål.
  • Bland æbleeddike, sukker og salt sammen og vend det i kålblandingen.
  • Lad det stå og trække i 30 minutter til en time.
  • Bland mayo, cremefraiche, honning og sennep sammen og smag til med en smule salt og peber.
  • Pres al overskydende væske fra kål og gulerødder og vend det sammen med dressingen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Coleslaw

 

Mere inspiration til opskriften.
  • I denne opskrift er der brugt spidskål. I den helt klassiske udgave bruges hvidkål. De to typer kål minder meget om hinanden og begge del kam sagtens bruges. Spidskål er en mere let kål hvor hvidkål er meget grov i strukturen.
  • Du kan også prøve med rødkål, det giver en meget fin lilla/lyserød farve. En helt anden type kål kan også sagtens bruges.
  • Server det som tilbehør til din aftensmad. Det kan både være helt klassisk til spareribs, i burgere eller måske til et stykke sprødt kylling med en lækker bagt kartoffel.
  • Det kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage.

Coleslaw

Leave a Comment

Opskrift Vurdering