Coleslaw

by Maria
Coleslaw

Hjemmelavet sprød coleslaw.

Her finder du opskriften på en lækker coleslaw. Du får en coleslaw med en sød og syrlig smag, sammen med den sprøde kål. Lige som sådan en skal være.

Kålblandingen er først vend i en æbleeddike, salt og sukker for at give blandingen den karakteristiske velkendte let syrlige smag.

Derefter vendes dressingen i og så har du en lækker hjemmelavet coleslaw.

Sammen med denne opskrift på pulled pork og disse bløde brioche boller kan du lave en virkelig lækker pulled pork burger!

Kålen kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage.

Coleslaw

Coleslaw

print
portioner: Ca. 4 portioner forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 250 g hvidkål eller spidskål
  • 200 g gulerødder
  • 2 tsk sukker
  • ½ dl æbleeddike
  • 1 tsk salt
  • 100 g mayonaise
  • 100 g cremefraiche
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 tsk Dijonsennep
  • Smag til med salt og peber

Sådan gør du:

  • Skær gulerod og kål fint og kom det i en skål
  • Bland æbleeddike, sukker og salt sammen og vend det i kålblandingen. Lad det stå og trække 30 minutter til en time.
  • Bland mayo, cremefraiche, honning og sennep sammen og smag til med en smule salt og peber.
  • Pres al overskydende væske fra kål og gulerødder og vend det sammen med dressingen. Velbekomme!

Coleslaw

Den mest velkendte udgave er lavet med hvidkål og ofte tilsat gulerødder.

Du kan også sagtens udskifte hvidkålen med spidskål. Eller prøve med rødkål. Sidstnævnte giver en meget fin lilla/lyserød farve.

Coleslaw

Leave a Comment