Pulled pork burger

by Maria
Pulled pork burger

Pulled pork burger.

Lækker snasket pulled pork burger. Burgeren er fyldt med en skøn kombi af den søde syrlige coleslaw, BBQ sauce og det møreste pulled pork kød.

Det er nogle virkelig lækre burgere som kan anbefales at lave!

Prøv at komme syltede rødløg i. Det smager også supergodt!

Alle delene er hjemmelavet. Og man kan selvfølgelig sagtens vælge at købe færdiglavede burgerboller og BBQ sauce.

Hvis du synes at selve BBQ saucen er lidt for kraftig i smagen, så kan du blande den op med halv cremefraiche og halv BBQ sauce. Så får du en mildere udgave og det smager også dejligt i burgeren!

Pulled pork burger

Lækre snaskede burgere i bløde brioche boller.
Forberedelses tid: 30 minutter
8 burgere
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Spises samme dag

Ingredienser

Coleslaw

  • 250 g hvidkål eller spidskål
  • 200 g gulerødder
  • 2 tsk sukker
  • ½ dl æbleeddike
  • 1 tsk salt
  • 100 g mayonaise
  • 100 g cremefraiche
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 tsk Dijonsennep
  • Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde
 

Coleslaw

  • Skær gulerod og kål fint og kom det i en skål.
  • Bland æbleeddike, sukker og salt sammen og vend det i kålblandingen.
  • Lad det stå og trække 30 minutter til en time.
  • Bland mayo, cremefraiche, honning og sennep sammen og smag til med en smule salt og peber.
  • Pres al overskydende væske fra kål og gulerødder og vend det sammen med dressingen.

Saml burgerne

  • Halver de lune brioche boller.
  • Kom coleslaw i bunden, et salatblad og ovenpå pulled pork.
  • Smør overbollen med BBQ sauce og læg toppen på. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkaerlighed

Pulled pork burger

Mere inspiration til opskriften.
  • Det kan godt tage sin tid at lave en god pulled pork burger når du skal lave kødet fra bunden. Heldigvis er det ikke så krævende men man skal starte i god tid.
  • Man kan også sagtens købe sig til det meste. Hvis det skal gå stærkt kan man både finde gode færdige alternativer til coleslaw, burgerboller, sikkert også kødet og BBQ sauce.
  • Du kan sagtens fryse kødet ned. Så behøves man ikke at lave pulled pork fra bunden hver gang.
  • Virker kødet lidt tørt eller uden så meget marinade, så vend lidt af BBQ saucen i kødet, så bliver det dejlig snasket og lækkert.

 

Pulled pork burger

Leave a Comment

Opskrift Vurdering