Ferie i Thailand

Ferie i Thailand alene med min datter!

Så står den på 12 dages ferie i Thailand. Vi glæder os, vi er helt klar og halvdelen af kufferten er pakket med Josefines badedyr, badetøj og andet badeudstyr! Ej at forglemme de mange nyindkøbte rejsespil som jeg har taget med.

Vi skulle jo nødig kede os på vores ferie i Thailand. For kommer vi egentlig til det når nu jeg har valgt, at tage en ferie helt alene med min datter på 7 år!? Det tror jeg ikke…

For hvilke overvejelser gør man sig egentlig, når man, som jeg vælger, at hoppe på flyet og flyve 10 timer afsted alene med min datter!?

Faktisk ikke så mange. Jeg tager ofte en masse beslutninger og tænker først over det bagefter. Rigtig godt i nogle situationer og mindre godt i andre! Men i denne situation vil jeg mene, at det er godt. Nogen mener, at jeg er modig og jeg mener bare at man skal nyde livet! Og det er så det vi gør. Der stod lidt penge på opsparingen, så hvorfor ikke bruge dem på os! En tøsetur for to som jeg er sikker på bliver alletiders.

Vi skal bade, spille spil, læse bøger, grine, tale, spise frisk frugt, spise en masse is, gå ture, spise lækker thaimad, på stranden, måske på en bådtur, lægge neglelak, flette hår, sove længe hvis vi vil det og meget meget mere!

Jeg glæder mig til mor-datter tid! Jeg glæder mig til, at have den tid, som vi normalt glemmer i hverdagen. Og jeg er glad for at vise Josefine, at vi da bare gør det vi har lyst til og har mulighed for.

Rent praktisk så går vores ferie til Phuket. Jeg har købt flybiletter gennem Thai Airways! Vi flyver fra Kastrup lufthavn og skal mellemlande i Bangkok. Derfra skal vi vente et par timer og flyve videre til Phuket. Første flyvetur tager ca. 10 timer og den anden kun en enkelt time.

Vi skal bo på samme hotel hele tiden, som jeg har booket igennem en hotel booking side. Det er altså nemt at gøre på den måde og så sparer man hurtigt nogle penge ved at undgå “pakkerejserne” ved en rejseselskab. Hele vores rejse har kostet 11.500 kr. med hotel og fly tur/retur. Og Josefine koster næsten det samme som en voksen!

Når vi skal hjem igen har jeg valgt, at tage en tidlig flyafgang fra Phuket. Vi lander i Bangkok kl. 11 om formiddagen og så har vi hele dagen i den store spændende by.

Jeg ELSKER Bangkok, det pulserende liv og mange spændende indtryk. Vi skal på weekend marked, som vi har besøgt før. Her kan man få alverdens sjove sager og alting meget billigt! Vi flyver så hjem fra Bangkok kl. 01 om natten, så der er vi sikkert godt trætte efter en hel dag i den store by.

Jeg vil på et tidspunkt lave en lille “guide” over hvilke ting jeg synes man skal se i Bangkok også hvilke ting der er gode når man har barn med. Det er fjerde gang vi holder ferie i Thailand men det er første gang, at vi rejser helt alene!

Jeg er blevet spurgt ind til vores ferie og har du et spørgsmål, så skriv endelig herunder. Det bliver det for nu! Vi vil hoppe om bord på flyet og nyde hinadens selskab. UUUhhh jeg glæder mig!!!

Kh. Maria

3 reaktioner

  1. Jeg vil gerne vide hvilken side, du har bestilt hotellet og om det er all inklusive?
    God ferie til jer to ☀️

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kigge på..