Feriehus i Sydfrankrig

by Maria
Feriehus i sydfrankrig

Her lejede vi feriehus i Sydfrankrig!

De første 2 uger af skole sommerferien var vi i det skønneste feriehus i Sydfrankring. Vi fløj til Cannes og ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen havde vi lejet det skønneste hus på en lille bjergskråning i det, jeg ikke engang vil kalde en rigtig by.

Men det var helt perfekt. Omgivelserne var virkelig hyggelige og meget rolige. Der var ingen butikker i gå afstand men alt var ligesom vi havde forstillet os det.

Vi var 9 personer afsted og havde lejet biler, så vi manglede absolut ingenting. Så det var derfor også nemt med vores store indkøb.

Jeg stod for en del af maden og jeg ELSKEDE det. Madlavning er et frirum for mig og jeg hyggede mig enormt meget med, at kunne lave mad til så mange mennesker. Jeg fik lov til at være lidt kreativ og jeg foreslog også en del af det vi skulle spise. De andre elskede det også! 😉

Da vi var afsted og jeg delte lidt fra vores oplevelser og det skønne hus, så var der enorm stor interesse for det skønne feriehus i Sydfrankrig.

Du kan lige her se huset, en masse billeder og beskrivelsen af faciliteterne. Jeg deler selv et par enkelte bileder i indlægget her men du kan se meget mere på deres hjemmeside.

Sydfrankring var virkelig skøn. Jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang at vi var afsted dertil.

En ting man bare ikke kan undværre i sådan et område, er helt klart en lejet bil.

De to billeder af værelset her, var der hvor Josefine og jeg boede. Vi havde den smukkeste udsigt, som vi stod op til hver morgen. Ej men det var så fantastisk. Der er flere små hyggekroge og spiseområder rundt på grunden. Og huset er i flere etager hvilket giver forskellige udsigts muligeder.

Jeg kan klart anbefale dig at tage et kig på det. Jeg er super glad for at vi stødte på netop det her hus, da vi søgte på feriehus i sydfrankrig.

Ved første øjekast så synes jeg at prsien var lidt høj. Men taget i betragtning af at man kan bo der mange mennesker, så er det slet ikke så dyrt når prisen deles ud på flere personer.

Det er så skønt at tænke tilbage på en dejlig sommerferie i et virkelig skønt feriehus.

Du kan lige her læse flere ferie oplevelser.

2 comments

erhvervslejemål 2. marts 2022 - 13:45

Tak fordi du deler denne hjemmeside med smukke lejligheder med os! Dit feriehus ser perfekt ud!

Reply
Maria 22. september 2022 - 12:02

Tak, det var også en rigtig dejlig ferie. Kh. Maria.

Reply

Leave a Comment