grøn smoothiebowl

Skøn grøn smoothiebowl med avocado

Her får du opskriften på en lækker og meget cremet grøn smoothiebowl med avocado.

Du kan finde flere smoothiebowls opskrifter her!

Myntebladende giver en virkelig dejlig og lidt anderledes smag i denne smoothiebowl udgave.

Til morgenmad, frokost eller aftensmad, den kan spises på alle tider af dagen.

Grøn smoothiebowl med avocado

En meget cremet og grøn smoothiebowl med avocado og mynte.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
1 portion
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet

Ingredienser

  • 3 store håndfulde spinat enten frisk eller frossen
  • 1 frossen banan i skiver
  • dl mælk evt. plantebaseret
  • ½ avokado
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 8-10 friske mynteblade

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en blender.
  • Kom de de bløde ingredienser nederest, så maskinen har noget at tage fat i.
  • Smag til om du synes at den mangler noget - lidt sødme, mere væske eller andet. Du kan avt. søde med lidt honning.
  • Server i en skål med de toppings du har lydt til. såsom friske bær, banan skiver, frø, kerner, granola mm. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Sund og nem smoothie bowl

Der findes et hav af opskrifter og der findes heller ingen forkert måde at lave dem på. Du skal jo egentlig bare bruge de grøntsager og frugter, som du har lyst til.

Personligt synes jeg at banan er lækkert i smoothies og smoothiebowls, da frugten er med til, at give en lækker sødme og cremet konsistens.

I forhold til bananer kan man med fordel fryse dem ned, når de er ved at blive for overmodne og brune. Så kan man tage dem op, når man eksempelvis skal i gang med at lave denne her grønne smoothie bowl med avocado. På den måde undgår man madspild.

I denne opskrift har derudover brugt avokado, den er også med til at gøre det cremet og også fyldt med vitaminer og gode fedtstoffer.

 

Mere inspiration til opskriften.
  • Jeg topper ofte mine smoothiebowls med granola. Det er lækkert med knasende nødder og frø på toppen og jeg har altid en granola stående i mit køkken.
  • Du kan her finde opskriften på min honingristet granola.
  • Det er også meget lækkert at toppe med lidt forskelligt frisk frugt. Det kan være bananer, jordbær, hindbær eller blåbær der alle også ser vildt flotte ud på den grønne bowl.
  • Den skal helst nydes lige så snart, at den er lavet, da det er der, at den smager bedst.
  • Du kan godt undlade myntebladene, hvis du ikke har dem. Dog synes jeg, at de giver en dejlig frisk smag til spinaten og bananen.

En reaktion

  1. Mmmm…det smagte så lækkert. Brugte ikke-frossen banan og byttede spinat ud med frossen broccoli (det var jeg lige havde). Mums! Tak for gode og nemme opskrifter! Hilsen en tidligere Bigum-medstuderende

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..