Havregrødpandekager

Havregrødspandekager.

Lækre nemme havregrødspandekager lavet på en rest havregrød fra morgenmaden. Dejen er rørt med sukker og vaniljesukker så pandekagerne bliver let søde og får et strejf af vanilje. Det er perfekt at få brugt sine grødrester til en portion grødpandekager.

De smager supergodt, og de bliver dejlig luftige og svampede.

Havregrødspandekager

Lækre luftige små pandekager lavet på en rest havregrød fra morgenmaden.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
10
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 250 g kold havregrød
  • 1 æg
  • 50 g hvedemel
  • 20 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  • Kom havregrøden i en skål, slå ægget ud i grøden og pisk det godt sammen.
  • Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker og bagepulver i.
  • Kom små klatter på en varm pande med lidt smør eller olie.
    Giv dem ca. 3 minutter på hver side. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Kan du lide kardemomme så kom gerne en knivspids i. Det giver en dejlig smag til grødpandekagerne.
  • Sådan nogle pandekager er også ideelle at servere til de mindre i familien. Her vil jeg så anbefale, at du blot undlader sukker og vaniljesukker.
  • Du kan sagtens fryse dem ned, hvis du ikke får spist dem alle sammen. Har du masser af havregrød kan man sagtens lave en ekstra stor portion, og så er der også til fryseren.
  • De kan også sagtens opbevares i en bøtte på køl. Her kan de sagtens holde sig mindst 2 dage.

Havregrødpandekager opskrift.

Det er genialt at lave pandekager med en rest grød. Det er en god måde at undgå madspild på og give madresterne nyt liv i andre retter. Men har du ingen grødrester tilbage fra morgenmaden, så kan du altså sagtens lave dem alligevel. Lav en portion havregrød, det tager ikke mange minutter og så kan du gå i gang med at røre resten af ingredienserne sammen til en portion grødpandekager.

Hvis du er vild med pandekager, kan du helt sikkert også lide nogle af de her:

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..