Rødbedepandekager

Rødbedepandekager.

Her finder du opskriften på nogle lækre hjemmelavede rødbedepandekager. I pandekagedejen er der revet rødbede som giver den fineste røde farve. De her madpandekager med rødbede er dejlig bløde og de smager faktisk slet ikke af rødbede.

Smagen er virkelig god og de er perfekt til alverdens fyld. Brug pandekagerne i stedet for købeudgaven fra supermarkedet. Du kan også prøve de her spinatpandekager.

Rødbedepandekager

Lækre bløde madpandekager med rødbede
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
6 pandekager
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 3 æg
  • 120 g revet rødbede
  • 2 dl mælk
  • 100 g hvedemel
  • 50 g grahamsmel
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne til en ensartet masse.
    Kom en smule fedtstof på en varm mellemstor pande og fordel lidt dej på panden.
    Bag pandekagen på begge sider og fortsæt med resten af dejen.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Har du et par rødbedepandekager tilbage, så kan du sagens fryse dem ned. Du kan med fordel samle dem, så de ikke knækker. Når pandekagerne bliver frosne, kan de nemlig godt knække let.
  • Vil du prøve med andre grøntsager så fungerer gulerod også rigtig godt. Eller spinat. Jeg bruger gerne optøet spinat fra frost. Men prøv dig frem måske en anden grøntsag vil være lækker?
  • Brug også madpandekagerne i madpakken. Til dig selv eller børnene.
  • De kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.

Madpandekager med rødbede.

Du kan fylde dine rødbedepandekager med lige det, du har lyst til. Tænk på hvad du normalt ville fylde i en wrap – det er det samme, du kan komme i dem her.

Eksempelvis kunne du fylde dem med en god sprød kylling, frisk salat og andre lækre grøntsager. Så kan du også lave en lækker dressing at komme i.

Som jeg nævnte i starten, så er det ikke sådan, at de smager af rødbede. Rødbedesmagen kommer mere i baggrunden, så de smager blot af lækre madpandekager. De får den blødeste konsistens, så de er nemme at rulle til en wrap.

Sådan noget rødbede kan svine rigtig meget, og du kan hurtigt få det på hænderne, hvor saften sidder godt fast.

Derfor vil jeg anbefale dig at tage et par handsker på, der er egnet til madlavning. Så kan du bare smide handskerne ud efter brug, og du slipper for rød farve på hænderne.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..