Home Morgenmad Bananpandekager

Bananpandekager

by Maria
Bananpandekager

Lækre bananpandekager

Her får du opskriften på nogle nemme, lækre og luftige bananpandekager. De er sødet med banan og derfor uden tilsat sukker.

Til morgenmad, frokost eller som en lækker snack – du kan lave dem når du synes og så endda med god samvittighed. Pandekagerne kan sagtens fryses. Så har du et par modne bananer, så er den en god anledning til at lave en stor portion og fryse de ekstra ned. Det er en god løsning, til lige at have lidt liggende på lager! De kan også sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, i en bøtte med låg. På den måde kan du forberede morgenmaden til dagen efter og spare på tiden om morgenen.

Opskriften er blevet opdateret.

Bananpandekager

Bananpandekager

Lækre bananpandekager Her får du opskriften på nogle nemme, lækre og luftige bananpandekager. De er sødet med banan og derfor uden tilsat sukker. Til morgenmad, frokost eller som en lækker snack – du kan lave dem når du synes og… Pandekager Bananpandekager European print
portioner: Ca. 10 stykker forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.3/5
( 3 voted )

ingredienser

  • 1 moden banan
  • 3 store æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du:

  • Havregryn blendes fint i en minihakker/blender
  • Derefter tilsættes banan og blend igen
  • Æggene piskes sammen i en skål og resten af ingredienserne blandes deri
  • Pandekagerne steges på en varm pande i små "klatter". Velbekomme!

Hjemme hos os får vi dem på forskellige tidspunkter på dagen. Det er nemt lige at blande dejen sammen og stege små “klatter” på panden og så har vi en lækker snack. Nogle gange har vi hindbær puré eller nøddecreme i køleskabet. Det smager rigtig lækkert ovenpå.

Der findes mange forskellige måder, at lave de populære bananpandekager på. Jeg har også flere forskellige opskrifter som du kan finde her.

Her har du så fået en af mine nemme varianter.

Leave a Comment