Home bagværk Hindbærkage med crumble

Hindbærkage med crumble

by Maria
Hindbærkage med crumble

Lækker og syrlig hindbærkage med crumble – knas på toppen!

Et ret simpel hindbærkage med crumble, der passer skønt til en let aften bagning – måske til aftenkaffen.

Jeg er vild med crumle kage men jeg savner indimellem en fast kage. Derfor lavede jeg den simple bund kombineret med friske bær afsluttet med et crumble “låg”.

Kagen er til at skære men du får stadig fornemmelsen og smagen af lækker crumble kage på toppen.

Du kan servere kagen let afkølet med en god klat cremefraiche/græsk yoghurt/skyr, eller hvad du har lyst til. Evt. rørt op med lidt vaniljekorn, det smager virkelig skønt!

Hindbærkage med crumble

Hindbærkage med crumble

Lækker og syrlig hindbærkage med crumble – knas på toppen! Et ret simpel hindbærkage med crumble, der passer skønt til en let aften bagning – måske til aftenkaffen. Jeg er vild med crumle kage men jeg savner indimellem en fast… Kager Hindbærkage med crumble European print
portioner: 8 personer forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.0/5
( 2 voted )

ingredienser

  • 100 g. rørsukker
  • 2 æg
  • 150 g. mel
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ dl. mælk
  • Toppen:
  • 250 g. hindbær
  • 50 g. rørsukker
  • 50 g. smør i små tern
  • 100 g. havregryn
  • 50 g. hakket mandler

Sådan gør du:

  • Kom rørsukker og æg i en skål og pisk det til det er lyst og luftigt
  • Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i
  • Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir
  • Fordel hindbærrene på dejen
  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
  • Bland havregryn, rørsukker, mandler og smør i en anden skål og smuldr det godt sammen
  • Kom blandingen på toppen af kagen og bag den i ovnen i 25 minutter
  • Lad kagen afkåle lidt og server den evt. med en klat cremefraiche

2 comments

Tina 11. oktober 2017 - 19:44

Hej
Hvordan bruger jeg mælken?
Vh, Tina

Reply
Lene Kettunen 15. august 2018 - 16:52

Hej

Hvordan bruges mælken

Mvh Lene

Reply

Leave a Comment