Home aftensmadefterårsretter Honningbagte gulerødder

Honningbagte gulerødder

by Maria
Honningbagte gulerødder

Honningbagte gulerødder.

Honningbagte gulerødder er et meget nemt indslag til aftensmaden. Det er virkelig lækkert tilbehør at servere.

Foruden den tilsatte honning, afgiver gulerødderne en naturlig sødme, når de bages. Så lækkert!

Sørg for at bage dem, så der stadig er lidt bid i. Server dem lige fra ovnen evt. til en god fredags bøf med et godt glas rødvin, måske sammen med en bagt kartoffel og en bearnaisecreme.

Honningbagte gulerødder

Honningbagte gulerødder

Honningbagte gulerødder. Honningbagte gulerødder er et meget nemt indslag til aftensmaden. Det er virkelig lækkert tilbehør at servere. Foruden den tilsatte honning, afgiver gulerødderne en naturlig sødme, når de bages. Så lækkert! Sørg for at bage dem, så der stadig… Salater, grønt og tilbehør Honningbagte gulerødder European print
portioner: 4 personer - som tilbehør forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 6-8 store gulerødder
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk flydene honning
  • 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
  • Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker, ca. 2,5 cm. tykkelse
  • Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir. Hæld olie og akacie honning på og drys med salt og peber
  • Vend det hele rundt og fordel stykkerne godt på pladen
  • De bages i ca. 20 minutter. Hold øje med dem så de ikke bliver helt bløde. Velbekomme!

Når du går i gang med at lave en portion så kan jeg anbefale dig at lave rigeligt. De bagte gulerødder smager utrolig godt når de er kolde og vendt i en salat.

Fx på en bund af babyspinat med smuldret god feta og drysset med enten saltbagte mandler eller saltbagte græskarkerner! Det er super simpelt og smager så lækkert.

De bagte gulerødder kan sagtens holde sig 2-3 dage på køl, i en bøtte med låg.

Jeg selv elsker at lave salater der er blandet med både tilberedte og rå grøntsager. Det giver noget ekstra spil i retterne. At bage gulerødderne kræver ikke meget. Blot at skrælle, skære, sætte dem i ovnen og vente på at de bliver færdige. Det behøves slet ikke, at være så kompliceret, at gøre det lækkert.

Du kan også få opskriften på en lækker og nem rodfrugtsalat lige her.

Leave a Comment