Home Smoothie Jordbær smoothie med banan

Jordbær smoothie med banan

by Maria
Jordbær smoothie med banan

Jordbær smoothie med banan.

Her får du opskriften på en LÆKKER jordbær smoothie med banan og mælk.

Den er cremet og sød. En perfekt smoothie til alle dem der ikke er så glad for grøntsager blendet i smoothies.  Derudover får smoothien den skønneste lyserøde farve.

Find andre lækre smoothie opskrifter her!

Bananerne giver sødme men jordbær kan variere meget i smag. Du kan evt. smage til med vaniljesukker eller en smule honning hvis den lige mangler lidt sødme. Det smager nemlig også rigtig dejligt i.

Jordbær smoothie med banan

Jordbær smoothie med banan

print
portioner: 2 glas forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 3.8/5
( 15 voted )

ingredienser

  • 1 frossen banan i skiver
  • 250 g frosne jordbær
  • 3 dl mælk
  • Evt. 1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du:

  • Kom det hele i en blender og blend til der ikke er flere klumper. Smag evt. til med vaniljesukker
  • Hæld det i 2 glas og nyd det med det samme. Velbekomme!

Jordbær smoothie

Brug frosne bananer og bær

For at få den ekstra cremede konsistens og den som minder lidt om milkshake, skal du bruge frosne stykker af banan og bær. Har du fx kun frosne jordbær og ikke banan, eller omvendt, kan du altså sagtens lave den alligevel.

Men prøv gerne med begge dele fra frost. Mmmm så bliver den ekstra god!

Frysetip

Du kan fx fryse din frugt ned i de portioner. Opdel frugten i de portions størrelser du ofte laver og så kan din smoothie være klar på ingen tid.

Nogle gange fryser jeg så bær og banan sammen, til 2 eller 4 glas. Så er sådan en portion vejet af og klar til at komme i blenderen. Så skal du bare tilsætte mælken.

Jeg bruger meget ofte de her genanvendelige madposer som hedder stasher bags. De kan klare det hele og er smadder smarte. De kan kommes i fryseren, opvaskemaskinen, ovn, mikroovn, koges i en gryde mm.

Jeg køber ofte en stor klase bananer af gangen. Lader dem ligge til der er lidt små brune pletter på, for så er smagen god. Derefter skærer jeg dem i lidt tykke skiver og fryser dem ned. Kommer du dem bare i en stor klump, så kan de godt være lidt svære at brække fra hinanden når de er frosne.

Jordbær smoothie

 

Leave a Comment