Mango is

Mango is

Lækre og super nemme mango is med kun 3 ingredienser.

Mango er så sødt i sig selv at du ikke behøves andet at søde med til disse friske ispinde.

Prøv også de her sukkerfri jordbær smoothie is, der bliver sødet af dadler.

Du kan både bruge frisk og frossen mango til dine mango is.

Ofte er der ekstra meget smag i de friske modne mangoer. Men prøv dig frem. Smag på blandingen når du har blendet det og sød evt. med en smule flydene honning.

Mango is

Lækre is med mangosmag
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 4 timer 10 minutter
4 is
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: Flere uger i fryseren

Ingredienser

  • 200 g mango
  • 1 dl mælk
  • 1/4 citron saften derfra

Fremgangsmåde

  • Blend mango, citronsaft og mælk til ensartet konsistens.
  • Fordel blandingen i 4 isforme og kom formene i fryseren i 3-4 timer. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.

 

  • Du kan også prøve at lave disse yoghurt is med hindbær eller de her hjemmelavet jordbærsmoothie is. Ens for begge opskrifter er, at det er super nemt at lave dem.
  • Opskrift her er beregnet til 4 isforme på 95 ml. pr. styk. Du kan sagtens bruge mindre isforme, alt efter hvad du har derhjemme. Og så bare have til flere is.
  • Jeg bruger gerne en frisk mango, men hvis du ikke kan få fat i det, kan du også godt bruge frossen mango. Det kan man nogle gange få i lidt større supermarkeder.

 

Mango is

 

Is med mango.

Når isene er frosset og taget ud af formen, kan du også dyppe toppen i smeltet chokolade. Jeg bruger ofte en mørk chokolade, men du kan bruge lige den chokolade, som du ønsker.

Derefter kan isene selvfølgelig spises med det samme (chokolden størkner op igen tid) eller også kan du komme dine is i en bøtte så i fryseren igen.

De kan nok ikke komme tilbage i den form, som de kom fra. Tag i stedet en stor bøtte, hvor du kan placere dem med bagepapir imellem, så de ikke fryser sammen.

Da jeg var barn lavede, vi ofte sodavandsis med saftevand. Det kan I jo også sagtens gøre, og så bliver det ikke meget nemmere.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..