Hjemmelavet mango yoghurt med banan
Prøv at lave din egen hjemmelavet mango yoghurt istedet for at købe en af de færdige frugt yoghurter.
Du kan fx toppe yoghurten med denne hurtige granola – som vendes sammen på panden.
Det er så nemt og så ved du 100% hvad der er i. Yoghurten her er uden tilsat sukker og kun med få ingredienser.
Yoghurten smager super godt og har en frisk smag fra mangoen.
Mango yoghurt
En frisk hjemmelavet yoghurt med mango.
Forberedelses tid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 7 minutter minutter
2 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet
Ingredienser
- 400 g græsk yoghurt eller skyr
- 150 g mango i tern optøet fra frost eller fra en frisk
- 2 dadler uden sten dem fra papæske
- ½ banan
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne i et stavblender glas.
- Eller kom ingredienserne i en almindelig blender.
- Det blendes til en ensartet konsistens - smag evt. om du skal have en ekstra dadel i, hvis du ønsker den mere sød.
- Server i 2 skåle og pynt med nødder/frø/granola/frisk frugt - hvad du nu har lyst til. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Det er ret sjovt at prøve at lave sin egen og få en masse skønne smage frem ved, at bruge forskellige friske frugter. Her kan børnene også sagtens være med.
Selvom det er hjemmelavet er det stadig nemt at lave og det skal det jo også helst være i hverdagen.
Mere inspiration til opskriften.
- Du kan finde flere morgenmadsopskrifter lige her.
- Du kan også prøve at lave opskriften på en sød hjemmelavet yoghurt med bær.