Mango yoghurt

Hjemmelavet mango yoghurt med banan

Prøv at lave din egen hjemmelavet mango yoghurt istedet for at købe en af de færdige frugt yoghurter.

Du kan fx toppe yoghurten med denne hurtige granola – som vendes sammen på panden.

Det er så nemt og så ved du 100% hvad der er i. Yoghurten her er uden tilsat sukker og kun med få ingredienser.

Yoghurten smager super godt og har en frisk smag fra mangoen.

Mango yoghurt

En frisk hjemmelavet yoghurt med mango.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 7 minutter
2 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet

Ingredienser

  • 400 g græsk yoghurt eller skyr
  • 150 g mango i tern optøet fra frost eller fra en frisk
  • 2 dadler uden sten dem fra papæske
  • ½ banan

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i et stavblender glas.
  • Eller kom ingredienserne i en almindelig blender.
  • Det blendes til en ensartet konsistens - smag evt. om du skal have en ekstra dadel i, hvis du ønsker den mere sød.
  • Server i 2 skåle og pynt med nødder/frø/granola/frisk frugt - hvad du nu har lyst til. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Det er ret sjovt at prøve at lave sin egen og få en masse skønne smage frem ved, at bruge forskellige friske frugter. Her kan børnene også sagtens være med.

Selvom det er hjemmelavet er det stadig nemt at lave og det skal det jo også helst være i hverdagen.

Mere inspiration til opskriften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..